anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiihappy
ştiţi cumva nişte msj drăguţe de la mulţi ani?
Astăzi părinţii mei împlinesc 17 ani de căsătorie...
Mulţam fain!
Numa' bine!
:3

6 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

A multi ani Eu iti doresc iubire, O viata minunata si multa fericire.Sa nu plangi niciodata, Sa nu stii de necaz, Sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea, Sa ii respecti pe toti, Sa te respecte lumea. Familia sa-ti fie frumoasa si unita. Sa nu ai vreun motiv sa fii...
La multi ani! Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri!
La multi ani! Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate visele si dorintele. LA MULTI ANI!
Pentru tine Sa iti fie viata minunata ca un curcubeu rasarit in razele soarelui dupa ploaie, iar fiecare culoare sa iti aduca aminte de mine si de dragostea mea netarmurita pentru tine, La multi ani, iubire!
LA MULTI ANI! Cu ocazia zilei de nastere si cu ocazia Anului Nou, iti doresc multa sanatate, fericire si belsug alaturi de cei dragi!
La multi ani!
LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de bucurii si sufletelul tau minunat sa fie plin de fericire!
Din toata inima iti doresc toate acestea draga mea!
LA MULTI ANI FERICITI!
La multi ani Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de sanatate, un veac plin cu bani si un traditional "LA MULTI ANI"
Mi-as dori Mi-as dori ca D-zeu sa-ti daruiasca un munte de bani, 1000 de ani, si eu sa culeg ce ramane de la tine.La Multi...
La mullti ani! Astazi, fiind o zi frumoasaSi stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetiiTin a te felicita.Astazi, ziua fericiriiPentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viataNumai drumul aurit, Flori frumoase, fericireSa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primesteLA MU...
La multi ani E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e ziua cand mai cade o petala din trandafirul vietii. LA MULTI MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici un mesaj nu-i mai frumos decat ca "Va iubesc din suflet pe amandoi si ma rog la Dumnezeu sa va tina in viata, va multumesc pentru ceea ce ati facut pentru mine si ma rog la Dumnezeu sa va tina in viata pana la adanci batraneti!

| Bοgdαη a răspuns:

De ce nu-i "plimbi" prin oras in timp ce tu le organizezi o cina romantica doar ei 2 acasa pregatesti o cina romantica un buchet de flori si ciocolata pentru maicata si pentru taicato trabucuri(daca fumeaza..no idea) daca ai cd player combina sau dvd punele un film romantic care sa-i faca sa se simta iar tineri(vreau sa zic nu 2 batranei care se casatoresc pentru a n oara in Hawai sau ceva de genul) sau daca nu cand ajung acasa punele o melodie romantica sau daca stii melodia pe care o ascultau cand sau cunoscut pune-o pe aceea... sper ca te-am ajutat cumva si sunt sigur ca daca faci ceva din ce ti-am zis vor apreciatongue si eu am facut ceva asemanator cand aveam 13 ani si a mers totul bine (doar ca am comandat pizza nu am gatit eulaughing

| anonim_4396 explică (pentru Bοgdαη):

Faină ideea, doar că eu nu sunt acasă. sad
mersi oricum! :*

| Roland22 a răspuns:

Sa stii ca numai tu singura te poti gandi la ce mesaj sa le trimiti.fii originala! dupa parerea mea, le poti spune in fata ca ii apreciezi foarte mult, sa le urezi la multi ani. eventual fa-le un cadou special.

| xCristy a răspuns:

La multi ani mama si tata de cei 17 ani de casatorie si multumesc ca ati fost alaturi de mine la bine si la greu! FUNDA?big grin