| darkmonster a întrebat:

Heii.Sunt Ralu`. Acum 2 luni am avut si eu un "frate", adica-mi era cel mai bun prieten.Am impartit totul.Mereu am fost langa el cu toate ca suntem din orase diferite.Era totul asa frumos.Ne cunoasteam de mai bine de 1 an si`mi zicea ma iubeste, dar nu era dragoste ca pentru o sora cel putin eu asta am inteles.Si acum 2 luni ne-am certat urat din cauza unei fete, de fapt este vina noastra, nu`i numai vina mea. A fost urat de tot, ne-am injurat eram in stare sa-l omor, imi doream sa moara pentru ca m-a facut sa sufar.Am plans dupa el foarte mult pentru ca imi era cel mai bun prieten.Si`mi zicea ca ma iubeste.laughing Daca ma iubea cu adevarat nu dadea cu picioru` la 1 an si ceva de prietenie.Acum am inceput sa vorbim din nou, dar nu va mai fi ca inainte sigur.Inca nu stiu daca ne-am impacat dar nu stiti, ce`as putea sa fac? Adica as vrea sa fie totul ca inainte dar n`o sa mai fie! Nu cred.Sunt genul de persoana care pune suflet in orice! Urasc chestia asta!

Totusi as vrea un frate! Adica un prieten foarte bun in care sa pot avea incredere, sa vorbim la telefon! Nu ma intereseaza varsta!
raluzice.sugema@yahoo.com

Răspuns Câştigător
| Lavinia_7630 a răspuns:

O fata nu ar trebui sa strice relatia dintre voi desi se intampla des, nu ar fi trebuit sa va injurati si din astea. Sa sti ca si eu ma intelegeam de minune cu o prietena dar apoi ne-am certat rau si nu am mai vb cu ea vreo 3 luni dar apoi ne-am impacat si imediat dupa impacare am fost iar bune prietene si inca suntem. Ar trebui sa il intrebi si pe el daca ar vreau sa fiti prieteni ca inainte si sa ii spui ca iti pare rau pentru ce a fost atunci.

4 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Sunt chiar curios citi iti vor scrie la adresa aia. sa nu uiti sa ne spui.

| DUTCH a răspuns:

Nu e gay. e raluca si are 14 ani blushing bine 13 big hug
raluca, eu sunt frate-tu, credeam ca eu sunt prietenul tau cel mai bun, eu asa te cred. straight face m-ai dezamagit putin :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti gay?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copilaria asta...