| AlaskaYoung17 a întrebat:

Heii TPU! Acum un an am convins-o pe mama sa adoptam un caine. Nu am vorbit si cu tata pentru ca stiam ca se va enerva si nu va accepta niciodata. Dupa o zi l-am dus inapoi de unde l-am luat din anumite motive cum ar fi: si-a facut treburile unde nu trebuia, a plans noaptea si tata s-a enervat extrem de tare.
Acum vreau din nou un caine, dar pe care sa il pastram. Cum imi pot convinge parintii sa ne luam un caine? :/

Răspuns Câştigător
| EneCristian a răspuns:

Mai bine nu iei un pui ia un adult deja dresat asa nu ai probleme cu nimic fiindca nu e usor sa dresezi puii.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ii trebuie timp sa se adapteze.Crezi ca se putea adapta intr-o zi? Tu l-ai dus inapoi din cauza tatalui.

| EneCristian a răspuns:

Pai tu vrei un caine? sau o jucarie? cum sa nu planga? Chiar vrei un animal dreseazal intai ( cumparal direct dresat) poate asa iti vei convinge parintii.

| AlaskaYoung17 explică (pentru EneCristian):

Pai eu stiam ca plange in primele zile/sapt. dar anyway. o sa caut un mod de a-l dresa repede. idk

| EneCristian a răspuns (pentru AlaskaYoung17):

Mai bine nu iei un pui ia un adult deja dresat asa nu ai probleme cu nimic fiindca nu e usor sa dresezi puii.

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

So, nu cred ca poti...parintii mei sunt ca ai tai, nu suporta ca animalele sa stea in casa...eu cred ca trebuie sa astepti pana o sa te muti, din pacate.

App, asta e adevarul, de convins, in special tatii, e extrem de greu.

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

Nu exista o metoda anume :/

| AlaskaYoung17 explică:

Multumesc de sfat