Nu ai pus o întrebare concreta, dar cred că vrei un sfat despre ce ar trebui sa faci. La mine acasă de întâmplă chestii de genul destul de des. Mama de supără din cauza că mă cert cu frații mei și începe să plângă, sa tipe, sau după ce am făcut ceva treabă și e multumita, mai târziu de supără că nu știu ce și începe să spună că nu fac nimic, că la alte case copiii ajuta, că invata (și eu învăț, chiar foarte bine) și unele chestii chiar mă deranjează cum spui și tu. Ideea e că mi-am dat seama că e un fel de reflex, care nu poți să zici că e normal, dar nu e din suflet, cum zice americanul "She doesn't mean it". E ceva aruncat în vânt ca un sistem de apărare. Și eu fac lucruri de astea. Poate mama ta e stresata de la munca. Ar trebui să vorbești cu ea și să îi spui că vrei sa ai o conversație serioasă în care mai mult sa o întrebi care ii sunt probleme ei, nu care sunt ale tale. Ar trebui să îi spui că te doare cand îți spune unele lucruri și să iti ceri scuze pentru lucrurile rele pe care le faci. Eu sper că ajută. Nu îți dori să pleci, o sa.ti pară rău mai târziu, chiar dacă nu ai crescut cu mama ta, o sa.ti pară rău. Încearcă să ajungi la o relație mai buna lăsând și de la tine. Mult succes și sper sa reușești.
Eu nu am probleme cu mama mea
Ne intelegem ca 2 surori
Ma lasa sa fac ce vreau
Pacat ca eu is retrasa si stau doar in casa
Mama ta nu gandeste bine deloc
Scuze ca zic asta dar ori e comunista ori e proasta fara minte
Ori vrea sa se simta sefa
Spune-i sa se comporte fain cu tine
Daca tot nu ai crescut cu ea
Trebuie sa te respecte si sa te inteleaga
Daca nu fa-ti cel mai frumos viitor si pleaca!
Daca asta ti se pare asa grav, sa nu incep eu sa povestesc. Am aproape 17 btw.