| LexieG a întrebat:

Heii TPU! Aseara am visat cu bunicul meu. Nu l-am cunoscut, dar am vazut poze cu el., si l-am visat exact cum arata in poza. Se comporta normal, lucra prin gospodarie, cand dintr-o data a zis ca pleaca. Am incercat sa-l opresc, iar el m-a imbratisat si a spus ca trebuie sa plece. Ce inseamna acest vis?

11 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

De multe ori ne lăsam prostiţi de anumite superstiţii... care, câteodată se mai adeveresc. Sau e doar o coincidenţă!
În cazul în care bunicul tău este mort, atunci este bine să-l pomeniţi la biserică şi să faceţi pomană unui om nevoiaş.

| raluk27 a răspuns:

Da si tu ceva de pomana sau aprinde-i o lumanare happy

| Crucified a răspuns:

Nu înseamnă nimic. Tare superstiţioşi mai sunt românii ăştia. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca a venit sa te vada.e rau camd iti cere ceva si pleaca cu lucrul respectiv ori vrea sa te ia cu el.atunci te poti inbolnavi tare, ori ti se intampla ceva nasol.nu din cauza lui.ar fi un vis prevestitor.eu am patit-o.

| edit28 a răspuns:

Nu inseamna nimic. Visele ne arata la ce ne gandim. De exemplu daca ti-ai cumparat o masina frumoasa si te gandesti numai la ea o sa visezi ca o conduci. Probabil ca ai sfarsitul lumii de pe 21.12. 2012 in minte si de aici legatura cu bunicul din lumea cealalta.

Traditiile astea antice cu visele prevestitoare, "daca visezi aia e de rau" si "daca visezi pe cealalta e de bine" n-au nici-o logica.

| RoboțelulAndroidDinTelefon a răspuns:

Nu inseamna nimic.Probabil ca e mort si il ai in cap si te gandesti in fiecare seara la el...

| SAMM0603 a răspuns:

Eu am o carte de vise. Ciudat, dar am laughingSe numeste : Mica Magie si este din anul 1994. Am cautat :
-Mort (deoarece nu mai este) : veste buna.
Pur si simplu incearca sa comunice cu tine dupa parerea mea. Poate de acolo de sus ii pare rau ca nu si-a cunoscut nepotica. Si AnonymousV, cosmarurile, umbrele si restul sunt facute de Satan. Ceea ce e bun nu este facut de el, nu ar afce niciodata ceva bun sau ceva prin care sa de-a o senzarie "placuta" cum ti-a fost data tie vazandu-ti bunicul. Sau tu te crezi fiu al lui?happy

| Mareacluj a răspuns:

Si mie mi se mai intampla sa visez rude decedate in sepcial in perioade de dinainte de sarbatori, posturi si din astea. Da ceva de pomana pentru el si aprinde-i o lumanare

| AnonymousV a răspuns:

Nimic nu inseamna. Cel rau doreste sati cuprinda mintea, si o face prin vise. Toate visele sunt de la el. Rugaciunea niciodata nu a fost daunatoare in asa cazuri.

| julius a răspuns:

Uite cum se interpreteaza visul in care apar rude : http://interpretarea-viselor.ro/Ruda.html

| Emiki a răspuns:

S-ar putea sa se intample ceva cu el ai grija sa nu pateasca ceva.