| Swetlly122 a întrebat:

Heii TPU! De exemplu daca ii trimiți o poza unui prieten cu o grebla semn că faci la fan ca sa mai câștigi niste bănuiți acesta te va crede mega țărancă și se va îndepărta sau te va aprecia mai mult când vede că faci rost de bani pe cai curate? Ceea ce crede el, reacția lui îi dovedește maturitatea sau imaturitatea?

Răspuns Câştigător
| Anonim8282828 a răspuns:

Daca este un baiat educat, cu bun simt si destept te-ar admira.Dat fiind faptul ca rar asa baieti, ma doare sa iti spun,dar da, te va crede taranca si asta este din toate punctele de vedere o dovada de imaturitate. Faptul ca vrei independenta, sa ai banii tai, faptul ca nu furi si ca esti harnica, da dovada ca ai o minte matura, ca esti un exemplu si jos pălăria in fata ta! (nu glumesc)
Un baiat adevarat te-ar aplauda, aprecia si felicita, nu ar face misto cum fac persoanele din raspunsurile anterioare.
Din partea mea ai tot respectul din lume si se vede ca ai educație!

7 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Vede ca ești muncitoare.

| Ineys a răspuns:

Sa nu creada ca-ti pregatesti pranzul ca atunci e problematic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea lui e. doar o parere. si da spune multe despre maturitatea sau imaturitatea lui. daca e ceva pe termen scurt, eu consider ca e ceva de apreciat.

| Bruno92 a răspuns:

Of saracuta de tine sad

| G777 a răspuns:

Daca se indeparteaza nu ti e prieten, de "prieteni" deastia trebuie sa te feresti in viata.

| JicaContra a răspuns (pentru G777):

Exact asta voiam sa scriu si eu!

in locul tau as face-o sa vad daca e porc sau om, un porc o sa se indeparteze de tine

| GeorgianRaGe a răspuns:

Nu conteaza cu ce te ocupi atat timp cat nu te porti ca o țărancă.