anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU.
Imi place de un baiat >:". El m'a placut acum ceva timp, dar nu i'am acordat atentie deoarece eram interesata de altcineva. acum s-a intors roata. La scoala ne privim mereu lung si cred ca stie deja ca il plac. Am jucat Adevar si Provocare de multe ori si multe persoane stiu ca imi place de el. Intr'o zi un baiat l-a intrebat daca ii place de mine, fara ca eu sa stiu iar el a rapsuns ca Nu pe motiv ca sunt prea copilaroasa. Nu vreau sa ma schimb pentru el! Nu as face'o niciodata. Si intrebarea mea : Credeti ca as reusi sa il cuceresc fara sa ma schimb? Fundita kiss. [please fara raspunsuri stupide ]

Răspuns Câştigător
| nobody88 a răspuns:

Eu zic ca da, la adevar sau provocare nu mereu se zice chiar adevarul, si pe langa asta eu cred ca lui i-ar fi fost jena sa recunoasca asta de fata cu mai multa lume, mai ales daca tu nu erai pe acolo, eu zic incearca sa obtii o intalnire de la el, o iesire in parc, un suc, ceva in genul si luati si discutati voi 2 fata in fata, ma indoesc ca nu ar avea mai multe sa iti zica sau ca nu ati gasi un subiect comun.

gandeste-te in felul asta cu cat incerci mai repede cu atat iti confirmi sau infirmi suspiciunile, nu strica sa incerci asa iti iei de o grija si stii ce trebuie sa faci pe viitor. Succes

1 răspuns:
| CVE12 a răspuns:

Pai fato eu sunt baiat, si daca mi-ar placea de o fata, si ea ar fi interesata de altul as fi foarte nevos si gelos maio ales daca a trecut mult timp, nu mai poti reface nimic. doar daca ai norocul ca si lui sa i revina dragostea fata de tine