anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU! Imi place de un baiat si vorbim mereu si imi zice chestii dragute gen : "Si tu ce-ai mai facut?", 'Chiar avem multe in comun", Mereu ai dreptate", "Esti chiar draguta, stiai?" etc.
Azi m-a intrebat cat mi-a iesit media si i-am zis si cand a vazut mesaju' nu a zis nimic.Ce ar trebui sa cred? Sunt chiar foarte suparata si plang in continuu. Chiar am nevoie de ajutor pentru ca sunt intr-o stare foarte rea acumsad Dau Funa!

Răspuns Câştigător
| Maraaaaaa a răspuns:

Heii. Hm, poate chiar te place. Poate nu a putut sa raspunda la mesaj si va raspunde mai tarziu la el. Ai rabdare, daca nu raspunde sau ceva. da-i tu mesaj si intreba-l ce mai face etc. Nu ai de ce sa plangi pentru asta. Sper ca am ajutat :3 Sa imi zici cum a ramas cu el etc.

9 răspunsuri:
| ceaiuldetei a răspuns:

Ție îți place de el, lui poate-i place, dar mai puțin. Poate făcea conversație sau poate chiar te place, dar nu cum crezi tu.

A fi întrebată "ce ai mai făcut", nu mi se pare drăguț. : ) Că nu e treaba lumii ce faci tu (în afară de faptul că o perioadă trebuie să dai raportul părinților, bunicilorsau fraților sau altor oameni care te au în grijă), atât timp cât cică respecți decalogul (din care, pe bune, se respectă doar vreo 7-8).

Dreptate nu ai cum să ai mereu. Și asta umflă ego-ul, în general, dar de multe ori e posibil să nu ai și să crezi că ai. În sfârșit, nu vreau să critic, ci doar să îmi dau cu părerea și să îți prezint mai multe opțiuni pe care poți sau nu, să le iei în calcul, în ideea în care îți vor fi utile poate mai târziu, dacă nu acum.

Dacă aveți așa multe în comun, e bine. Că e mai ușor să te înțelegi cu un om, în felul ăsta. Dacă a zis-o de sanchi, nu trebuie să te superi. Mulți oameni nu știu ce spun și dacă-i iei la bani mărunți, rămân blocați și îți spun că ești o ciudată, când, de fapt, problema s-ar putea să fie la ei.

Dacă ai medie mare și el are una proastă, o să fie, probabil, un pic invidios. Dar dacă se bucură pentru tine, o să îți arate asta. Nu grăbi lucrurile, că nu toate se pot întâmpla atunci când îți dorești tu. Ai răbdare. Între timp, apucă-e de făcu altceva și lasă plânsul, că nu îți folosește la nimic. Viața îți va da motive reale de plâns și ăsta, te rog să mă crezi, nu e unul din ele. E, poate, doar un început pentru ce urmează. Pentru că ești mare și crești.

Data viitoare când te întreabă dacă știi că ești drăguță, spune-i că ai oglindă în casă și n-aștepți confirmări de la școală sau de la vecini.

Ieși pe afară, întâlnește-te cu niște prieteni, vorbește cu cei din familie, citește ceva, fă ceva drăguț din ceea ce îți place și așteaptă. Timpul trece. Nu te vei simți așa mereu. : ) Fruntea sus. E plin pământul de oameni și nu toți te vor face să plângi.

| 16Gabriela a răspuns:

Poate nu a vazut mesajul, incearca sa il suniwinking si sa il chemi afara happy

| tsal24 a răspuns:

De ce plangi?

| 1Voineoska1 a răspuns:

Bun,deci eu inteleg ca nu a mai vorbit cu tine de cand i-ai lasat mesajul cu media. Daca inainte erai sigura ca te place(eu una nu zic neaparat ca te place spunandu-ti chestiile acelea[cauta la raspunsurile mele ca sa vezi de ce EU cred ca nu te place!]) inseamna ca s-a speriat efectiv de media ta anuala si nu merita efortul! Poate intr-adevar simte ceva pentru tine,dar poate ii e frica de raspunsul tau, de reactia ta sau nu stie cum sa te abordeze! happy Dar, cel mai sigur, eu zic sa incerci sa vorbesti cu el despre asta, iar daca nu esti asa de curajoasa incat sa vorbesti face2face lasa-i un mesaj! Bafta! happy

| clickclicksnap a răspuns:

Copile, potoleste.te. iti spune chestii dragute de genu "si tu ce.ai mai facut?". Oricat de mica si indragostita ai fi, ai citit ce.ai scris mai sus? Rolul tau ar trebui sa fie simplu, burta pe carte si sa cheltui banii parintilor. Nu pot sa cred ca voi chiar suferiti din dragoste.

| AssaSinNKidD a răspuns:

Buna.Deci stai linistita. Nu e asta. Pur si simplu nu a mai putut sa raspunda. Daca era sa nu te placa nu iti mai vorbea asa. Crezi ca o medie poate schimba totul? laughing. Stai linistita si asteapta putinwinking cateva ore, o zi si o sa iti raspunda. Sper ca te-am ajutat
Funda? :*

| davidfcsbro a răspuns:

Viata e prea scurta sa astepti. Ce trebuie tu sa faci este sa ii spui ce simti...si de aici totul ar putea merge de la sine happy