| Serban_Oana_1976 a întrebat:

Heii TPU! Peste cateva zile vine ziua unei super-ultra-extra-mega iubita persoana...La ora 24:00 am sa o sun si o sa-i fac cadou un discurs(acea persoana sta foarte departe de mine) si nu am idee ce sa-i zic...Ma puteti ajuta? Funda happy :*

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

"Te iubesc!". Cred ca este tot ce vrea sa auda.

| Serban_Oana_1976 explică (pentru SkyPilot):

Exact asta am vrut sa-i zic si eu doar ca este prea simplu...dar oricum mersiwinking

| SkyPilot a răspuns (pentru Serban_Oana_1976):

Mai bine simplu. Daca este complicat pare mai putin sincer sau mesajul se poate pierde pur si simplu. Eu, ca baiat, asta as vrea sa aud, urmat eventual de niste faptewinking Inteleg ca in cazul tau nu se poate din cauza distantei.

| andru10best a răspuns:

Spune-i ca desi sunteti atat de departe, simti ca sunteti impreuna, simti cum dragostea iese din telefon si te imbratiseaza, simti cum inima iti bate tare, tare cand iti vorbeste, faşi cunoscut facptul ca toate gandurile tale sunt despre acea persoana iubita. Spune-i ca ii trimiti cel mai dulce sarut virtual si numai sa vada cat de misto este unul real atunci cand va veti vedea in direct happy

| ElectronicPieces a răspuns:

Daca e prietenul tau. Spune-i pur si simplu ce simți, ce iti place la el. Spune-i ca ii mulțumești ca te face sa zâmbești, ca a fost si este in continuare alături de tine. Ca e cea mai importanta persoana din viața ta
Fii sincera! Nu e greu deloc!