Lenea e un pacat! Fa o rugaciune si roaga-L pe Dumnezeu sa-ti daruiasca putere sa te lupti cu tine insuti.
Bună! Ce clasă esti? Ce varstă ai? Tu trebuie să identifici clar motivele pentru care nu mergi la școală? Ai probleme cu colegii? Cu profesorii? Faptul ca stai pe telefon nu este un lucru neparat rau, dar o poti face după ce vi de la scoală sau in pauze, iar chestia cu lenevitul, aici numai tu poti rezolva problema asta, dati un restart cum se zice si odihneste te mai mult in weekenduri, si in cursul saptămînii culca te pe la 22, si scoala te la 6- 7 dimineața, si o sa vezi ca seara vei fi atit de obosită incit nu vei avea timp si chef de nimic decat de un somn bun. Sanatate si succes.
Am 17 ani și sunt clasa a 11 a.Azi nu am mers fiindcă am preferat sa lenevesc.Nu am probleme ..Deși nici eu nu știu motivul pentru care nu mă duc...aaa stai, e pentru că m-a "inundat " leneveala.In ultima luna chiar așa am făcut, dar astăzi nu știu ce am pățit. Sănătate la neamuri!
Mă, nu poți înnebuni de mai multe ori. Neuronii fac scurtcircuit și aia e.
Scapa de telefon. Găsește-ți o activitate care îți place și care sa te motiveze.
Stiu ca este greu sa faci efort si lenea e foarte atractiva, dar exista cale de scapare bineinteles, dar depinde mai mult de tine, la cat de dispus esti! Fa-ti un obiectiv in cap, preferabil ceva legat de sport, si tine-te de acel obiectiv pana o implinesti, desi dureaza, dar nu te lasa. De asemenea, ai putea sa iesi cat mai des cu prietenii, comunica mai mult cu oamenii si poate ai sa cunosti si o fata draguta cu care sa iesi impreuna si sa-ti petreci timpul. Astfel nu ai sa mai fii puturos si poate ai sa ajungi ca mine: sa-ti doresti mai mult sa fie viata ta diferita, ca fiecare zi sa nu mai fie repetitiva. Succes iti doresc!
Mulțumesc! Dar sunt fata
Eu zic să dai un reset şi să revi la setările din fabricaţie.
Nu şti cum? E simplu. Bagi un deget în gură până se înmoaie şi unul în fund tot până se înmoaie, după care schimbi mâinile.
Intr un cuvant esti lenesa daca tu nu vrei sa faci ceva pentru tine asta e ramai asa bagati un deget in fund si revino la setarile din fabrica. Nu uita parintii nu sunt vesnic langa tine curios ce o sa faci cand te vei muta?
anonim_4396 întreabă: