| Laviy a întrebat:

Heii TPU. Stiti povestea ca m-am despariti de prietenul meu si asa mai departe. Inca nu am vorbit, ieri a postat pe peretele meu pe Facebook melodia Kheops-Ce a fost, a fost. Am intrat pe ID-ul lui si am citit in arhiva ca e cu o fata Diana, din cate am intles e cu ea pentru ca s-a dezbracat ea la web. El pe facebook are poza de profil cu noi, si are album "Cu puiutzu meu la Sibiu" de cand am fost la el. Lui Diana cand l-a intrebat de ce are inca poza cu noi i-a spus ca el nu foloseste Facebook-ul si de aceea nu schimba poza. E neadevarat, e toata ziua pe Facebook. La avatar are poza cu noi si cica nu are alte poze cu el pentru ca o fost stricat calculatorul. Dar eu nu ma vad chiar toata deci ma putea sterge.

Voi ce ziceti, ma mai iubeste? Cat timp a fost impreuna era foarte dulce, si se purta super cu mine, eu chiar il iubesc dar l-am suparat rau As vrea sa pot face ceva sa ma ierte.

P. S: Daca va luati de faptul ca nu ii pot citi arhiva decat daca sunt la calculatorul lui la fel ca si unii de la D/S mai bine nu raspundeti.

2 răspunsuri:
| PatyKan a răspuns:

Se poate sa mai simta ceva pentru tine, sa ii fie greu sa se departeze de tine, de toate amintirile... Poate l-ai ranit rau si de aceea ii e teama sa nu o faci din nou.
Eu zic ca cel mai bine e sa vb cu el, sa ii ceri scuze pentru ce ai facut si sa ii promiti ca nu vei mai face niciodata asa ceva...
Relatia cu tipa aia, Diana, nu e una serioasa, nu cred ca o iubeste.
Tu cere-i iertare si vezi cum reactioneaza. Daca nu, treci mai departe.

| darkrider a răspuns:

Asta nu il poti lua drept un semn de iubire. Mai bine vorbesti cu el si intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine.
Daca nu intram prea in detalii, cum l-ai suparat?