| Senorita2000 a întrebat:

Heii,TPU! Sunt putin confuza.In noaptea de Sanzaiene (in care traditia spune ca daca faci anumite lucruri- pui busuioc sub perna-
iti visezi viitorul sot)am visat ca am fost ceruta in casatorie intr-un restaurant...respectivul baiat s-a pus in genunchi si mi-a pus un inel pe deget.Nu stiu daca am acceptat sau nu pentru ca s-a terminat visul. happy Faza e ca eu nu am pus nimic sub perna, ci pur si simplu am visat. happy Voi ce ziceti?
Dau funda! happy

Răspuns Câştigător
| Bogdanel97 a răspuns:

Acestea in mai mult niste superstitii. Si cu visul dupa parerea mea o fost o coincidenta. Sau daca spargi o oglinda ai 7 ani de ghinion. Fals. Am spart intentionat una si nu s-o intamplat nimic. Daca se mai intampla poate o fi vreo coincidenta. Deci eu nu cred in astea. Toate cele bune. happy

6 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Visele nu inseamna nimic. Pur si simplu ce gandim visam.

| Mayar a răspuns:

Eu spun ca esti cam 'obsedata' de datina/traditia asta. Visezi la ce te gandesti cel mai mult in timpul zilei, ce ti-a impresionat creierul. Pe tine acest lucru te-a impresionat si l-ai visat.
Nu iti fa griji, esti frumoasa si vei avea multe probleme sa alegi care pretendent sa iti fie sot big grin

| raresandrey a răspuns:

Eu cred ca ti-ai indus acest lucru in subconstientul tau pentru ca stiai ce spune traditia, de fapt aceasta este o sarbatoare pagana care intamplator cade odata cu sarbatoarea de Rusalii.

| jamal000 a răspuns:

E posibil sa fie un semn! Si ar fi genial daca ai retinut chipul baiatului din vis, pentru ca daca il vei intalni iti vei da exact seama care este alesul! Nasa mea l-a visat pe nasu si cand l-a intalnit a stiut ca el este cel din vis!

| BeatrizBetty a răspuns:

Nu as crede ca inseamna ceva acest lucru din moment ce nu ai facut nici un lucru asa cum spune traditia sa-ti visezi sortitul...

| Alin2010nnn a răspuns:

Sincer, mi se pare o prostie! Matusa mea a visat ca se casatoreste cu un tigan :-l. Si ea s-a casatorit cu un neamt! Sfatul meu:nu mai da atentie acestor lucruri!