| RaUL5 a întrebat:

Heii TPU. Vreau sa-mi dati niste sfaturi, parintii mei vor sa plece in strainatate timp de cativa ani, si vrea sa ma duc si pe mine si sora mea. Am 16 ani acusi termin clasa a 10-a. Nu stiu ce sa fac, ei ma streseaza sa ma duc si eu. Dar nu as renunta la iubita mea, o iubesc fff mult si nu vreau sa o pierd. Spuneti-mi si voi ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| uutz a răspuns:

Daca si ea te iubeste, o sa te astepte daca nu... nu merita. Si mie mi-ai fost greu sa plec departe de prieteni, iubit dar pana la urma ce sa faci in Romania? Sa ajungi cu facultate cu tot la sapa. Nu merita mai bine duferi putin pana te obisnuiesti si dupa sti ca ai un viitor!

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Explica-le ca mai ai 2 ani si termini. In strainatate trebuie sa o iei de la capt. Poti pierde un an de scoala si nu se potriveste ce ai facut aici cu ce s-a facut acolo. La bacalureat iti va fi foarte greu.

| pufulescu a răspuns:

Eu nu imi dau seama ce vrei sa faci in Romania?! Sa faci o facultate ca sa ajungi sluga pe 900 de lei pe luna la un patron? Du-te mestere cat vezi cu ochii, uita de tara asta! Liceul poti sa il termini si acolo, poti si lucra ca ai unde pana iei bacalaureatul, ti se deschid un milion de posibilitati in vestul Europei, nu doar aia de a fi sluga ieftina ca aici!

| RaUL5 explică (pentru pufulescu):

Problema e iubita mea, nu as renunta la ea orice s-ar intampla.

| Kathrinex a răspuns:

Te-aş sfătui să faci relaţia la distanţă. Dar dacă pleci, nu te mai întorci deloc?

| RaUL5 explică (pentru Kathrinex):

Cam 2,3 ani. pe putin.

| blAster85 a răspuns (pentru RaUL5):

Cam 2-3 ani se pot transforma in 5-6 etc etc....io zic sa pleci si sa ti legatura cu ea apoi sa o duci acol unde vei fi.

| Parker_Kip_1997 a răspuns:

Ce iti spune inima.