Cu comportamentul băieților din ziua de azi, ar trebui să înțelegi de ce își face griji, de ce îți limitează libertatea. Pur și simplu, ai doar 14 ani, el nu crede în iubirea de la această vârstă.
Ar trebui totuși să-i respecți decizia. Ar trebui să-l ierți pentru că nu încearcă să te asculte, este totuși tatăl tău.
Ai vorbit cu mătușa ta despre subiectul acesta? Spune-i să mai vorbească și ea cu tatăl tău.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Tatal tau nu are incredere in tine fiindca esti fetita lui,iar in aratarea aia de zici ca-l iubesti,ziii sa vina sa vorbeasca cu tatal tau fata in fata,si sa-l asigure ca no sa ti se intample nimic rau niciodata, si ca este un baiat responsabil, cu intentii sincere, si curate. daca nu vine, inseamna ca nici nu te iubeste si nici nu are simtul raspunderii deci are intentii ascunse si murdare la fel ca toti de altfel.
Ia lasa tu la 14 ani ocupatiile de genul si sa te vada cu o carte in mana sa vezi...tot asa e tatal tau cu tine?
Tare curioasa as fi.
Chiar esti intr-o situatie urata. Nu ai putea sa vorbesti cu matusa ta, daca spui ca te intelege? Vorbeste cu ea si spune-i care este situatia, poate ea te va ajuta. Nu stiu ce sa iti spun, muta-te la ea, poate iti va oferi mai multa libertate. Tatal tau chiar ar trebui sa te inteleaga, dar cine stie, poate are si el probleme si de asta este asa.
Draga mea, avand in vedere ca mama ta a murit, tatal tau a luat pe umerii lui o responsabilitate extrem de mare-pe tine. El, in acelasi timp, trebuie sa iti fie si mama si tata. Se gandeste la tot ce e bine pentru tine, la tot ce crede ca ar face mama ta in situatia de fata, chiar daca greseste. Acum eu consider ca esti destul de micuta la 14 anisori sa iti dai seama de iubirea adevarata, sa privesti totul cu maturitate. Stiu ca ai vrea ca totul sa fie diferit, sa incepi sa simti pe propria piele fluturasii de indragostita, sentinentul independentei, dar din pacate lucrurile nu stau asa cum am vrea noi sa stea. Cred ca ar trebui sa ii fi recunoscatoare tatalui tau pentru ca se vede clar cat de mult te iubeste. Incearca sa te apropii de el, sa petreci mai mult timp cu el. Daca situatia se va continua sa fie tot asa, te sfatuiesc sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ca e dreptul tau de a alege cum sa traiesti, ca ai si tu dreptul tau de a simti durerea unor greseli, drept ca orice om de fel. Atunci ii poti spune tot ce simti. Vorbeste si cu matusa ta, ea sigur te va ajuta. Iar cat despre casa de copii, este doar o gluma ieftina vanduta ca drept sperietura. Bafta!
TATAL TAU ARE DREPTATE! Daca la 14 ani vrei sa ai un prieten, esti o proasta! Fara discutie! Altii au probleme reale, tati care-si bat fetele doar pentru ca n-au facut curatenie in toata clasa, nu ca al tau! Fetita rasfatata!
Hey! Iti cunosc situatia, tatal tau ar trebui sa te inteleaga, si tu trebuie sa il faci sa aiba incredere in tine, prezintai baiatul pe care il placi dar nu inainte sa ii zici despre pasiunile lui, spune-i ca e bine crescut ca invata bine si ca chiar iti place de el nu spune ca vrei o relatie doar sa va cunoasteti mai bine, vorbeste cu tatal tau despre mai multe chesti si la un moment dat pune-l si pe baiat in discutie, fal sa te considete matura si responsabila, imi pare rau dar cu mai mult nu te pot ajuta, succes :*
Chiar nu mai pot... n-am voie sa fiu cu cineva numa' pentru ca nu îi convine lui și pentru ca îi pasa numa' de părerea vecinilor