| jojogyna a întrebat:

Heii va rog sa ma ajutati un pic sa inteleg si eu, deci m-am despartit acum o saptamana de iubitu meu care am stat 3 luni, ne'am despartit din cauza mea pentru ca i-am gresit eu ca nu ne'am vazut si am avut alte probleme. de cand ne'am despartit tot mai vorbim. imi comenteaza pe facebook la poze, asta nu a facut nici o data cat am stat impreuna, l-am intrebat daca ii este dor de mine si a zis ca da, il sun vorbim, si chiar daca nu suuntem impreuna nu putem sa stam fara sa vorbim. ce sa inteleg prin asta,?! oare ma iubeste?

Răspuns Câştigător
| ElyLexii a răspuns:

Din moment ce vorbeste cu tine, iti lasa comentarii la poze si altele inca ii place de tine, si aveti toate sanele sa va impacati. Dupa o despartie cei doi nu mai vorbesc si se evita pe cat posibil. Dar in cazul asta el inca tine la tine.

8 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

La ce. SUFLET. mare ai, prost ar fi sa nu te mai iubeasca din cand in cand

| jojogyna explică (pentru DeathIncarnate):

Eu vreau un raspun sa ma ajute

| AmN a răspuns (pentru DeathIncarnate):

In acea poza este Ruby.

| DeathIncarnate a răspuns (pentru AmN):

Da? atunci imi retrag toate laudele facute!

| jojogyna explică (pentru DeathIncarnate):

Nu ma intereseaza cine e in poza, ci situatia mea

| AmN a răspuns (pentru jojogyna):

Ti-am dat un raspuns sper sa te ajute.winking

| DeathIncarnate a răspuns (pentru jojogyna):

Aaaa,pai eu zic ca te iubeste omu, da nu vrea sa recunoasca(zic eu)

| AmN a răspuns:

Eu zic ca te iubeste, deoarece inca te mai suna chiar si dupa ce v-ati despartit si cum ai specificat si tu iti comenteaza la poze.Eu zic sa vorbiti despre situatia in care va aflati si sa va mai dati o sansa.Ar fi mare pacat sa puneti punct din cauza unei prostioare minore se vede ca aveti sentimente puternic. Succes :*