| heicefaci a întrebat:

Heii! vara asta am avut niste probleme si m-am taiat...cu cutitul; pe mana. Vara asta nu stiu ce sa ma fac, sunt urme albe (pielea)...Mi-e frica sa nu vada parintii, ei nu stiu ca ma tai. Cu ce pot sa ma dau ca sa imi treaca? (excludeti varianta fond de ten, am incercat)

Răspuns Câştigător
| AnonimP a răspuns:

La mine maina stanga e plina de linii albe si din pacate nu poti sa le ascunzi sau sa scapi de ele, nici cu timpul ele nu vor disparea. Poti sa le spui ca din cauza bronzului ai asa ceva, bronzul cu timpul se curata, dar nu ideal, poate sa ramina unele pete.Pe mine m-au crezut.Vezi fii atenta ca ei sa nu inteleaga adevarul, fiind ca cu cit mai tare vei dori sa le ascunzi, cu atat mai repede ei vor afla. Succese!

16 răspunsuri:
| Deaad a răspuns:

Daca te-ai taiat destul de adanc, iti ramane cicatrice, nu ai ce sa-i faci.Asta e.Treci mai departe. Fara regrete, fara remuscari.

Te sfatuiesc sa nu te mai tai.
E foarte foarte addictive.
E ca un drog.
Toti care au trecut prin asta iti spun acelasi lucru.

| Daniel9988 a răspuns:

Faptul ca te.ai taiat indica instabilitate emotionala.Mergi URGENT la psiholog, ca nu se stie in ce isi mai baga dracul coada.Cat despre taieturi, vrei sa zici ca iti e frica sa arati cine esti cu adevarat?

| PsihologMariusIftimie a răspuns:

Cred ca la un nivel mai putin constientizat, ti-ai dorit ca cineva sa afle ca suferi, iar urmele de pe mana reprezinta mesajul, cu toate ca el va fi primit cu multa ingrijorare. Acest obicei este specific persoanelor cu o anumita tulburare de personalitate: Borderline.

Te asteptam pe forumul nostru profesional, unde poti discuta gratuit cu un psiholog autorizat.

http://psihoterapie.freeforums.org/index.php

| SufletDivin a răspuns:

Draga Suflet,
Te rog nu iti chinui corpul, este templul sufletului tau.Ai probleme emotionale sau probabil te-a ranit puternic cineva.Cat despre semne este posibil sa ramana permanent pe corpulet.Nu folosi durerea fizica ca sa scapi de durerea psihica.Ai mare grija de tine, nu-i fa si pe altii sa sufere din cauza durerii tale.Toate gandurile bune le transmit acum la tine.

| heicefaci explică (pentru SufletDivin):

Ce frumos...Multumesc!

| Francescax5 a răspuns:

De ce e nevoie sa iti chinui pielea? Iti place sa simti durere? da-ti doua palme, o sa simti si atunci durere.
Gandeste-te ca vei ajunge sa ai familie, ce o sa ii spui copilului tau? Cicatriciile acolo raman, iti vor amintii mereu de fapta ta.ia-o ca pe o lectie, si inceteaza. E rusinos, nu e o solutie. Ocupa-ti timpul cu altceva, nu-ti chinuii corpul aiurea, parintii tai s-au chinuit sa te creasca.

| anamariarot a răspuns (pentru Francescax5):

Nu trebuie sa tratezi problema in felul asta, nu trebuie sa mai si certi copilul. Trebuie sa-i explici frumos, sa-l ajuti, ca altfel va persista in starea asta

| Francescax5 a răspuns (pentru anamariarot):

Scuza-ma cine l-a certat? cred ca nu ai inteles comentariu meu ana maria

| anamariarot a răspuns (pentru Francescax5):

Stiu ca nu ai zis-o cu intentie rea, dar trebuie sa i-o spui in alt mod astfel incat sa inteleaga ca nu e ok ce face.

| Francescax5 a răspuns (pentru anamariarot):

Cand am zis, dati doua palme, m-am referit doar la faptul in sine. uneori luand pe ocolite omul, nu intelege. asta e modul meu de a spune, cat se poate de direct. Oricum, multumesc pentru observatie...

| heicefaci explică (pentru Francescax5):

Ai dreptate...

| YourQueen a răspuns:

Uite,daca e din cauza unui baiat, opreste-te acum.Cu o saptamana in urma am facut si eu asta pentru un baiat,doar ca pe genunchi, cu explicatia ca nu mai e la moda pe maini-_-
Crema, apa calda, si daca gasesti, exista in farmacii un gel din mazga melcilor pentru cicatrici

| heicefaci explică (pentru YourQueen):

Imi pare rau pentru asta...si multumesc!