Nu e pentru tine omul asta. Daca nu poti sa accepti ca va avea mereu legături cu fosta nu mai continua relatia, pentru ca asa va fi. Nu poti sa o scoti din trecutul lui, din mintea lui, cerandu-i asta. Nu vei face decat sa il indepartezi de tine. Daca e adevarat ce spui si femeia ii trimite poze intime inseamna ca nu a renuntat la el, ca luptă pentru el si il vrea inapoi. E clar ca relatia aceea nu s-a terminat.
Pai cred ca el ar trebui sa știe ca intr-o relatie strict de părinți (dupa despartire)trebuie purtate conversații strict despre copil. Daca nu știe și nu face ca atare înseamnă că nu da doi bani pe tine și relatia cu tine.
Ieri spuneai că ai făcut o criză de nervi și i-ai rupt pozele cu fosta soție și fetița lui.
Când toată lumea ți-a spus că te-ai comportat foarte urât, ți-ai făcut alt cont și ai modificat povestea pentru ca lumea să-ți dea dreptate. Acum spui că își trimit poze intime.
Dacă este adevărat, atunci ce te mai complici cu el? Este evident că vrea să se întoarcă la fosta și să-și refacă familia. Lasă-l să se ducă.
Am pierdut contul de ieri si te rog sa recitesti intrebarea de ieri! Nu trebuie sa mi dea nimeni dreptate si de pozele cu fetita lui nu m-am atins! Multumesc pentru raspuns!
Dacă nu încetează cu pozele '' intime '' pentru că astea sunt cele mai nasoale din ce ai scris tu aici atunci ar trebui să puneți capăt relației.
Szucs_Nandi_2000 întreabă: