Bună! Personal, cred ca nu este tocmai o idee bună. Gândește-te că poate, și tu greșești când te cerți cu mama ta. Știu că vârsta aceasta este una foarte complicată, și ți se pare că părinții tăi sunt împotriva ta, în orice faci. Zic că mai bine, când ești doar tu cu mama ta, îi spui sincer ce ai pe inimă, că nu mai suporți să vă tot certați, dar asta pe un ton jos și calm, nu sictirit! Cred că așa ar fi cel mai bine! Dacă mama ta reacționează urât, poți să te duci pentru câteva ore în apartament, eventual o noapte, pentru că te poate da la dispăruți, și apoi cred că o să plătiți amendă, nu știu. Dar mai bine discută deschis cu ea. :* Baftă!
Nu este deloc o idee buna sa-ti sperii parintii in acest mod. Incearca sa te pui in locul lor si vezi ce vei gandi.
Nu cunosc situatia, decat din ce spui tu, si regula pentru un sfat bun este sa asculti si cealalta parte, respectiv parintii. S-ar putea sa aiba o cu totul alta varianta in legatura cu tine. De obicei dreptatea este undeva la mijloc.
Te sfatuiesc sa discuti cu parintii toate problemele, in mod calm si serios. Vezi partile tale negative si cauta sa le remediezi. O sa vezi ca veti putea sa va intelegeti bine iarasi.
Nu cred ca este o idee buna, pune-te si tu putin in locul ei sa iti faca copilul tau asa ceva, cred ca ai speria-o si dupa aia ar iesi cu circ, plus ca mai pune sa te caute si politia, ar fi bine sa iti rezolvi problemele fara sa apelezi la asa ceva si in plus nu cred ca ai avea din ce sa traiesti acolo..va certati pentru ca esti la varsta in care e normal sa fie asa..ar trebui sa discuti cu ea si sa va intelegeti, asa e cel mai bine. succes!