| KissWoW a întrebat:

buna cum pot sa imi fac un prieten dar fara sa fie vizibil! cum sa comunic? cum sa ma port? cum sa fac sa ma iubeasca...adica sa isi dea seama ca ne potrivim! vreau un test...kiss

9 răspunsuri:
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
Dar de ce doreşti să ai prieteni invizibili?
Mulţi fac asta deoarece le este mai uşor să ascundă identitatea. Te-ai gândic câtă încredere poţi avea chiar şi în acea persoană cu care doreşti să te împrieteneşti? Oare nu faptul de a comunica sau asocia tet-a-tet cu persoana în cauză te poate ajuta să înţelegi de fapt cine este în realitate şi că merită sau nu să continui?
Următoarele informaţii îţi pot fi de folos.
http://www.jw.org/......-adevarat/
http://www.jw.org/......intalniri/
Cele bune.

| Chamberlin a răspuns:

Daca lui i-a placut de tine, inseamna ca esti speciala pentru el, ar trebui sa comunici cu el tot timpul, nu mi se pare normal sa te duci la el cu o foaie de hartie si un pix si sa ii spui " Hai sa vedem daca ne potrivim... ".
Sfatul meu este sa te intalnesti cu el cat poti tu de des dar fara sa stati in public daca vrei sa nu afle nimeni.
Bafta!
funda?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Kamiichu a răspuns:

Buna, eu zic ca trebuie sa te deschizi tu in fata celorlalti, fa-te placuta, ca sa e iubeasca? trebuie sa fii tu, pentru ca in timp iti vei dezvalui "adevarata identitate" ca sa zic asa, si e posibil sa ramai singura, acum depinde de la om la om. Sper ca te-am ajutat. Bafta!

| CristieXe a răspuns:

Pai un exemplu din partea mea: fa si ce face el, cum vorbeste, gesturile, etc...si poate o sa zica ca va potriviti de minune.Mna...eu ti-am dat un exemplu, tu facei cum vrei happy Bafta

| Patrick_Maioș_1987 a răspuns:

Incearca sa fi tu insasi. nu vei putea duce relatia la final daca nu ii spui in fata ..in caz ca esti rusinoasa vorbeste cu el asa cate putin cate putin. dupa aia ii spui lui pe siteuri de comunicare (fb) ce simti pe suflet. dragostea nu se arata prin minciune nu trebuie sa te prefaci ca esti o fana a sportului chiar daca esti lenesa (doar zic asa de exp) deci cred ca ai inteles... sa fii fericita cu el.(stiu ce cred baietii/barbatii/adolescentii deci nu te preface ca esti cine nu esti) :*

| KissWoW explică:

-nu vreau sa afle cei din jur(colegii, prietenii)
-lui i-a placut de mine...are un mic respect pentru mine-suntem colegi
-mai multe detalii le gasiti la celelalte intrebari a le mele
-s.o.s...kiss