| Swetlly122 a întrebat:

Heiii TPU! Voi ați sta cu un băiat care fumează deși în fața ta le reduce, cam ii mai scapă o înjurătură dar se mai abține, dorește să te facă geloasa uitându-se după alte fete doar că îi place cum te enervezi? ..Cam asta e prietenul meu, spune că tine mult la mine și că nu s-ar mai simți el în largul lui daca nu ar face o chestie din astea enumerate de mai sus.Dar eu zic că nu e de mine, daca se poarta așa urat, voi ce spuneți?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si tu dc mai stai cu el? Lasa idiotenia si frica ca nu mai e cu tine cand pleci de langa el, te descurci si singura in viata pana dai de altul daca vrei. Mai greu e pentru el cu gatitul si chestiile casei curatenie rufe pentru ca e un tip, femeia se impaca usor cu gospodaria casei merita sa-l lasi

| Frank51 a răspuns:

Ii scapa o injuratura la adresa ta? Interesant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce aș sta cu un dobitoc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai aproape 18 ani si ne intrebi pe noi? Tu ar trebui sa stii foarte bine ce decizie sa iei. incearca sa fi mai calma si sa nu te mai enervezi, poate asa va inceta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu i scapa si un picior pe langa un pumn, eu zic ca nu are grija de tine destul

| Vikaa a răspuns:

N-as sta deloc cu unu ca el.

| Cduncfujndf a răspuns:

Nu e o problemă că fumează. Adică și eu fumez, sunt fată și am aproape 16 ani. Mie chestia asta nu mi-a afectat nici o relație. Așa că asta nu e un lucru așa important.
Dacă înjură e ok, e ceva normal, dacă înjură la general, sau pe altcineva. De exemplu dacă se lovește și zice vreo înjurătură la general, e ok.
Dar nu e bine dacă te înjură pe tine.
Ca vrea să te vadă geloasă...E o plăcere pe care mulți băieți o au, și chiar și fete.

| Ralena a răspuns:

Sa nu te mai enervezi, sa nu mai fii geloasa. Daca de asta se uita dupa alte fete, ca vrea sa te provoace, nu se va mai uita daca nu ii dai satisfactie. Legat de fumat si injurat, sunt multe lucruri care iti distrug sanatatea si probagil le-ai accepta, consumul de zahar, de fast food, sedentarismul, de ce nu fumatul?