| 34HollyMolly a întrebat:

Heiiii,
E normal sa meargă o fată la ziua iubitului meu cand el a spus clar ca vor fi doar băieți?
Și ca eu sa aflu asta abia a doua zi?

18 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este normal daca este o ruda apropiata cu iubitul tau, de ex.sunt veri primari.

Bula
| Bula a răspuns:

Probabil, fata a fost sa distreze baietii.winking

| Frank51 a răspuns:

Uneori se întâmplă lucruri pe care nu le putem controla. Nu cred că acea fată a fost invitată expres, poate a venit cu cineva și iubitul tău nu a anticipat asta.

Partea cu normalul e absolut și complet subiectivă.

| minrest a răspuns:

Eu nu cred ca a venit o fata ca sa faca orgie. O fi fost vorba sa vina doar baieti, iar unul nu s-a tinut de cuvant si a venit cu prietena. O fi fost geloasa ca... unii.

| johnnny123 a răspuns:

Tot despre iubitul ăsta e vorba?

" în 17 Ianuarie | 34HollyMolly a întrebat:
Hei, am și eu o întrebare pentru ca sincer nu mai pot, iubitul meu m-a înșelat cu o „femeie" ușoară eu am aflat și de atunci nu mai sunt om încerc să îl înțeleg da nu pot plus el e foarte rece cu mine nu se mai întîmplă nimic între noi nu mă mai băga în seamă nu are timp pentru mine oare de ce?"

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Normal era sa te astepte si pe tine pentru a sarbatori impreuna.
Dar daca e vorba de acel iubit care te ignora, s-a comportat exact asa cum a facut si inainte. S-a distrat fara tine.

Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui nu e daca e normal comportamentul lui, ci daca tu te simti bine in relatia asta.
Invata din experienta asta iar pe viitor fa alegeri mai bune.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Este normal ca iubitul tau sa-si serbeze ziua de nastere cum vrea ea, ca nu este sluga ta, nici catelusul tau. Daca nu-ti convine, cauta-ti altul.

| 34HollyMolly explică (pentru CodrutElian1990):

Nu e vorba ca e sluga sau cățelușul meu, și la ca atitudine ai codruțe se vede ca ești un frustrat pe viață e vorba ca el a zis ca vor fi doar băieți.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru 34HollyMolly):

Frustrata esti tu. De aceea si iti pui povestea aici, ca in alta parte nu te ia nimeni in seama. Urasc femeile care vor ca barbatul sa faca ce vor ele. Iubitul tau este liber sa faca ce vrea el, nu poti sa-i pui conditii. Inca nu este casatorit cu tine. Nu-ti convine, pa si pusi.

| LisaJulie a răspuns:

Pe tine nu te-a chemat?

| 34HollyMolly explică (pentru LisaJulie):

Eu nu am putut ajunge pentru ca am fost plecată în altă țară atunci

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este normal.

| Kufu95 a răspuns:

Pe tine nu te-a întrebat, dacă vrei să vi?

| Kiran a răspuns:

Nu, nu este normal, dar ce mai este normal astazi?
Da, temerile pot sa iti fie adevarate, sa fi avut parte de... o experienta primitoare de ziua sa, dar te-a invitat si pe tine la ziua sa, nu?

| 34HollyMolly explică (pentru Kiran):

Eu nu am putut ajunge

| Kiran a răspuns (pentru 34HollyMolly):

Daca in trecut a mai gresit in acel sens, cel mai probabil s-a mai intamplat, dar ai putea eventual sa intrebi pe cineva din cei prezenti atunci la eveniment, cineva care nu ii este neaparat prieten dar a fost acolo

| Cristina1882 a răspuns:

Nu prea!