anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiiiiiii! Deci... am o problema. Sunt foarte indragostita de un baiat si eu i-am dat add pe facebook pe profilu unde scrie numele intreg si el nu vrea sa-mi dea addsad asa ca m-am gandit sa imi fac alt facebook si mi-A dat add acolo ...nuh ce sa fac sa vb cu el? chiar nuh ce sa fac.sambata ii un concert de muzica clasica si nici nu stiu ce sa fac daca il vad ca si el merge crying HELPPPPPP! FUNDA MARE MARE MARE!

6 răspunsuri:
| zdrux a răspuns:

De pe contul vechi ii mai trimiti inca o invitatie de prietenie. Poate a ignorat-o fara vrea.

| Costyyysv a răspuns:

Spune-i ceea ce simti pentru el. fii sincera.
Bafta!

| Justin4u a răspuns:

Incearca sa intri in vb cu el... Gen scuze imi dai si mie like la poza de profil. Chestii din astea, incearca sa faci rost de id lui fa unpic de conversatie cu el. Incearca sa vb de concertu respectiv daca merge, poate va vedeti acolo, poate mergeti impreuna, daca are planuri dupa! Bee Smart happy Succes Astept Mesaj cu ce ai facut big grin

| iRaul a răspuns:

Informeaza'te cine canta, informeaza'te despre cei ce canta, si te dai ca sti de ei(asta daca ii place vreuna din trupe sau ce canta acolo). Si aveti ce vorbii.

| MegaOmega a răspuns:

Gaseste un prieten comun care sa te inteleaga si roaga-l sa te aproprie de acel baiat si sa afle cat mai multe lucruri despre el. Incearca sa faci rost de numarul lui de tel si in fiecare seara trimite-i cate un mesaj cu "Vise placute la toti" ca sa nu intre la banuieli incearca sa te aproprii fara sa ii dai de banuit sau sa-i artati toate sentimentele tale.happy

| Alexutza2003 a răspuns:

Fi sincera cu el, gaseste subiecte obisnuite, si vorbeste cu el ceea ce vorbesti cu cel mai bun prieten al tau.
funda?