| mylove313253 a întrebat:

Heiiiiiiii
ma poate ajuta cineva? Un kosovean poate sa se insoare cu o romanca? Si care sunt traditile la ei? si fata trebuie sa se faca musulmanca daca se casatoreste cu un musulman?
Multumesccccc
Funda.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Poate, de ce sa nu poata? Daca e musulman, probabil ca va dori ca fata sa se converteasca si ea, dar nu e o regula. In locul romancei m-as gandi de o mie e ori inainte de a merge intr-o tara unde traficul de carne vie si de organe este la el acasa. Iar albanezii sunt genul de oameni la care doua familii se macelaresc intre ele pentru ca doi copii s-au scuipat intre ei acum 400 de ani.

| mylove313253 explică (pentru SkyPilot):

Da dar fata nu vrea sa se mute in Kosovo.Ea si el stau in Belgia... El de cand s-a nascut si ea de 3 ani.

| SkyPilot a răspuns (pentru mylove313253):

Eu locuiesc in tara straina, sunt tot Roman, mi-am pastrat majoritatea obiceiurilor si am de gand sa imi educ copiii sa fie si Romani. Sangele apa nu se face. Unora le trebuie 20 de ani sa descopere cu ce monstru s-au casatorit. Tot atat de bine, el poate sa fie painea lui Dumnezeu.
Daca as calatori in tara hotilor, nu as numi pe nimeni hot in fata si nici nu I-as lega sa ii duc la puscarie, dar prost as fi sa nu imi protejez obiectele de valoare.

2 răspunsuri: