Dragostea cu drag se face, nu cu forța.
Nu îl placi, purtați o discuție despre acest lucru și vă despărțiți!
Ceea ce face el, se cheamă "șantaj emoțional", iar dacă vei ceda, te va trata ca pe o păpușă mecanică, pe care o joacă pe degete și face ce vrea cu ea.
Iar, faptul că plânge, pot spune atât: nu are coloană vertebrală, nu are personalitate și nu este bărbat "!
Deci, despărțirea de el și îți vezi de viață!
Să faci meditație cu mantra.
Cel mai bun iubit e cel pe care îl ai.
Și învață-l tu pe el să nu mai fie așa plângăcios.
Dar despre ce vorbim aici?
Nu il iubesti... asta este? Vrei sa iti impui sa il iubesti? Este putin cam absurd.
Si daca intrebi orice copil, sigur ti-ar zice la fal, ca esti totul pentru el.
Un om matur, care stie ce vrea... nu recurge la astfel de lucruri :/
Nu înțeleg de ce ești într-o relație cu un om dacă nu îl placi , dacă nici bani nu are și nici ciocanu mare atunci de ce? Ah stai, pentru ca e la moda, m-am prins.
Nu ai cum sa îl iubești, dacă totuși îl respecți, îl vei lăsa să plece, va suferi dar ii trece.
Din doii ai rămas cu unul si nici pe asta nu-l iubești
Da, eu zic sa il lasi nu are rost sa staii cu el dacă tu chiar nu îl iubești
Mereu dornic sa ajuti
Nu chiar. Voiam mai mult sa stiu de ce a scris asta aici. Care-i problema/intrebarea. Oricum ea e tipa care s-a indragotit de 2, doar ca unu are nu stiu ce si celalalt,, are money" asa s-a exprimat.
Unde este trandafirul negru?
Pai daca unul are money si celalalt nu e clar pe care trebuie sa-l aleaga.
M-am plictisit de imaginea aia, o am cam de un an cred.Tot un trandafir negru am si acum(sau mai bine zis o sa am cand o sa-mi aprobe), doar ca altul.Tot insangerat
Asta e cu money de bazaie
Bazaie? E albinuta?
Cred ca o are asa mica incat te inteapa cu,, acul" in fund. ))
Https://imgur.com/a/lZwIMAZ Cred ca mergea poza asta. Te-ar fi descris perfect.
Crezi? N-ar fi stricat sa fie si un bici/niste catuse.
Puteam sa pun direct o poza cu mine in cazul asta.N-ar fi fost prea mare diferenta.
Lasa-ma sa ghicesc. Face si trafic de miere? Cred ca de acolo are bani.
Da. Nu stiu ce-s cu zarurile alea. Cred ca alegi metoda de tortura in functie de ce numar pica.
Suna tentant, dar nu-mi place sa domin.
Deci sa inteleg ca esti intr-o relatie din mila cu un baiat pe care nu-l iubesti? parerea mea este ca tot ceea ce faci tu este sa-l amagesti si sa il ranesti si mai tare pe acel baiat prin faptul ca l-ai mintit in legatura cu sentimentele tale, la un moment dat o sa afle ca l-ai mintit si o sa fie afectat, ar trebui sa porti o discutie amiabila cu el si sa inchei relatia, dragoste cu forta nu exista iar relatiile romantice nu sunt bazate pe mila.
In cate 50 de relații ai fost până acum? Nu prea știm ce vrem de la viață? Daca nu îl iubești tu o va face alta care nu schimba relațiile ca pe șosete. alte chestii interesante cap sec nu mai ai de împărtășit doar despre relații fictive? Cum să iubești pe cineva daca tu nu te iubești nici pe tine? Cred că tu tii la palmares nu sa îți găsești o relație serioasă...și numai banii te interesează ce fata calumea ești tu
Ideal ar fi sa fii sincera fata de tine si mai ales fata de el. Ori alba ori neagra. Cale de mijloc nu exista!
Vrei sa afli cum l-ai putea iubi foarte mult zici? Daca te referi la iubire de tip erotic, nu stiu ce ai putea face. Se zice ca dragoste cu de-a sila nu se poate.
Poate lipseste atractia, poate ganditi diferit sau sunteti diferiti pe plan emotional sau nu esti disponibila dpdv afectiv in perioada asta, adica iti lipseste pasiunea. Tu stii mai bine care e problema, ce te impiedica sa-l iubesti.
Daca ganditi, simtiti diferit, prin comunicare s-ar putea ajunge la comun acord.
Daca iti lipseste pasiunea, poti sa incerci sa mai astepti o perioada, pana iti revine.
Crezi că-ți poți obliga inima să iubească pe cineva de care nu este atrasă? Te înșeli amarnic, în situațiile acestea, inima este singura care ia decizii, nu este loc de logică sau rațiune. Îmi pare rău să-ți zic, dar nu poți sta cu un om pe care nu-l iubești, vei regreta mai târziu, vă veți răni reciproc. Problema ta principală este că-ți pasă de el și nu vrei să-l rănești, dar până la urmă tot va durea, e o chestiune inevitabilă. Încearcă să-ți imaginezi lumea fără el și apoi vei știi sigur dacă îl iubești sau nu. Încearcă să o luați de la 0 din nou, să creați noi amintiri și să fie ca și cum nu v-ați cunoaște și v-ați întâlni pentru prima dată. Poate ai omis unele lucruri la el, poate nu ți-ai dat seama de anumite calități pe care le are, poate nu ai vrut să le vezi. Însă nu poți forța această situație, totuși încearcă, dacă nu merge, pune-i capăt! E bărbat până la urmă, trebuie să se ridice după ce cade la pământ, acum depinde doar de el dacă se ridică sau se afundă tot mai rău în întuneric. Asta e doar părerea mea, nu zic că-i tocmai corect ceea ce zic, dar asta cred eu, până la urmă faci ce vrei! Mult succes!
Daca tii putin la el, lasa-l de acum, nu il mai chinui.E un baiat bun daca face chestia asta.Nu il mai minti si lasa-l sa isi gasesca o fata care il iubeste.Si nu uita ca roata se va intoarce.
Lasa-l si ve-ti invata 2 lectii:
-tu vei invata ca dragostea cu forta, nu merge
-si el sa nu mai aiba incredere in femei, niciodata.