| marysioldea1122233 a întrebat:

HELLO. Am o intrebare. Cum pot sa fac sa o despart pe mama de prietenul ei? Consider ca e periculos si inteligent si mi-e frica ca nu o pot salva pe mama la timp.Ea s-a schimbat enorm fata de mine. Nici nu stiu daca ea ma mai iubeste parca i-a intrat sub piele prea tare. Un sfat va rog. Mi-e chiar teama.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti si nici nu este indicat sa te bagi in viata adultilor!
Mama ta are dreptul sa fie fericita, cu cine vrea ea!

lasa rautatile si invidia si vez-ti de invatat si mers la scoala, ca ntu esti prea mica sa intervii facand asemenea rau mamei, din prostie si rautate.

| Nirvanaaa a răspuns:

Dar ce face omul respectiv mai exact de e așa periculos?

| Marius22222222222 a răspuns:

Fiind puternica, mai puternică decât crezi vei realiza pas cu pas ceea ce trebuie facut

| iulia0514 a răspuns:

Nu cred că e vorba de nici un pericol! Tu pur și simplu ești geloasa și puțin egoistă o vrei pe mama ta doar pentru tine și nu suporți ideea de a avea un tată vitreg! Te-ai gândit să îi dai omului o șansă? Poate o să-ți fie mai bine dacă te împaci cu ideea și nu-ți mai faci tot felul de planuri!

| DovleacTurbat a răspuns:

Sigur nu ești doar gelos/asă?

| Editocroci a răspuns:

Ce te face să crezi că e periculos?

| marysioldea1122233 explică (pentru Editocroci):

In relatia pe care o am eu cu mama o influenteaza negativ minte mult si ascunde lucruri

| Andyandre13 a răspuns:

De schimbat nu poti schimba nimic, totul pleacă de la mama ta, măcar de o iubi într-adevăr, sa o respecte...
Tu dacă vezi ca mama ta e fericita cu el.Las-o
La fel și mama ta,când te va vedea fericita cu viitorul tău bărbat te va lăsa să fii fericita
Iar iubirea de mama nu se va schimba niciodată
În cazul meu,și eu urăsc viata lui,mama mea, aici nu-i nici un respect nimic,e invers
Când zic invers, bătăi, amenințări...
Am făcut o decădere mare,ai grija sa nu îți bagi asta în cap zi, de zi și ce sa poți face,ca ajungi rau,eu am ajuns.
Încerc sa ma recuperez fiecare avem povestea noastră
Dar dacă tu o vezi pe mama ta fericita (e cel mai frumos lucru pe care îl poți vedea ) dar dacă nu lupta pentru ea,vorbește cu ea în fiecare zi,încercați amândouă sa va sprijiniți una pe alta
Când știi când mama ta suferă, e cel mai îngrozitor lucru chiar am încercat sa îmi iau chiar și viata ca m-am saturat de tot,sa tot aud și sa vad, ce fac uni bărbați cu noi
femeile
Dar dacă vad mai multe persoane din jur ca nu e bine, trebuie făcut ceva
Eu ii mulțumesc lui Dumnezeu ca m-a salvat și nu am sa renunț cu unele idei de mi se îndeplinesc mama mea va alege ce face pana la urma
Eu sper ca va lua o decizie bună, și asa mar liniști și pe mine, e dureros
Încearcă sa comunici cu mama ta, dar dacă tu ai văzut cu ochii tai unele chesti ce nu tía părut nedrept acționează cât mai repede, și nu pune raul, chiar de îți ia timp, ani lupta pentru ea mai grav e când nu ai nicio scăpare