Pai ti-ai dat singur raspunsul:
"Pe fata asta o vad zilnic, am ramas prieteni in continuare.Chestia e ca nu pot sa nu ma mai gandesc la momentele din relatia care am avut-o ea.Simt ca tin la ea in continuare si nu pot sa incetez sa fac asta.De cand m-am despartit de ea nu am mai avut alta relatie."
Pai cum s-o uiti? Tu n-ai facut sex cu ea, dar "prietenul" tau care o pandea dupa colt trebuie sa fi facut si daca ea sta cu el de un an jumate (!) inseamna ca ii da ce cauta. Daca nu ti-ai dat seama, iti zic eu: prietenii nu-ti pandesc iubita la cotitura. Ai picat in rolul de baiat bun care spera degeaba. Suferinta ei nu e grija ta. V-ati despartit de mult si tu ai ramas blocat. Esti prea tanar sa traiesti in trecut, iar tipa aia cand a fost cu tine avea, dupa calcule, 13 ani! Nu trebuie s-o uiti, trebuie sa te detasezi. Tine cont ca actualul ei e posibil sa fie prima dragoste si tu doar o prietenie din copilarie. Poate ca prietenul ei n-o respecta, dar o "alearga" suficient si ii mentine interesul pe cand tu i-ai putea parea cam plictisitor, pentru ca n-o stimulezi, nu-i fortezi limitele. Pentru inceput fa ce n-ai facut pana acum: clarifica situatia intre voi, tu vrei sa fii cu ea si ea e legata de altcineva, deci invit-o la o cafea si explica-i "uite, eu doresc o relatie cu tine si vad ca esti nefericita si consider ca iti pot oferi ceva mai bun; daca nu e ce doresti si tu, o sa incerc sa te uit si sa ma orientez spre altcineva." Avand in vedere circumstantele ai sanse minime, dar fa o ultima incercare dupa care o lasi in pace. Gata prietenia, nu pierzi timp cu ea degeaba ca ai vazut, nu duce nicaieri. Ce ati avut voi, a fost in copilarie si pentru ea e mai important ce are acum. Asa ca esti in mare dezavantaj in jocul asta, daca joci asa il pierzi. Ori schimbati regulile, ori pleci, recunosti ca ai pierdut si ai incheiat. O sa iti ramana o amintire draga, dar incetezi sa traiesti in trecut si cu sperante inutile, doar nu vrei sa-i fii doar umar de sprijin toata viata si ea sa traiasca cu altcineva. Renunta la prietenia cu ea si fii fericit: ori ti-e iubita, ori iti gasesti alta s-o iubesti si cu ea termini, ca altfel iti bati joc de tine. E mai greu la inceput, dar daca n-o vezi cateva luni o mai uiti un pic. Ai abia 18 ani, meriti o relatie noua, curata si cand te apropii de altcineva o sa vezi ca ti-e mult mai usor. Macar echilibrezi un pic jocul, ea are pe cineva, tu de ce sa nu ai?
Cauta-ti o ocupatie, nu te mai gandi la ea, fa-ti alta prietena si indragosteste-te de ea si o vei uita(trebuie doar sa vrei din interiorul tau sa o uiti)