El n-are telefon?
Daca are atunci pune mana pe telefonul lui.Sau alt obiect personal la care tine el.
Impune-te in fata lui, da-i de inteles ca trebuie sa te respecte.Si ce daca esti copilul lui, el e adultul si tu copilu si alte reprosuri pe care ti le adreseaza. EL e cel care trebuie educat.Sa invete ca in primul rand esti o persoana care are propriul caracter si drepturi.Fiecare individ in parte are dreptul la intimitate, la lucrurile lui personale si asa mai departe.
Daca vede ca nu poate sa te mai controleze atunci o sa se potoleasca.Vede ca nu te mai afecteaza.
Nici mama ta nu poate sa-l puna la punct?
Lasa-l sa vorbeasca de unul singur.
Ignoranta doare cel mai tare. Daca nu-l bagi in seama o sa se dispere si mai tare, e foarte orgolios.
PS :Buna alerege cu HIM!
E cam nasol. Si maica-mea e la fel si nu am gasit un raspuns pana in zilele astea. Ma rugam si numaram zilele pana sa intru la facultate ca sa scap, si intr-adevar asa a fost. Incearca sa nu mai pui la inima desi stiu ca e foarte greu. Nu ai ce sa faci sau cum sa il schimbi. Asta e el, si asa va fi mereu. Doar sa aveti o discutie din aia "foarte serioasa" si sa "il pui la punct" si sa ii zici ce te doare ca sa te descarci. Desi nu va rezolva nici asta problema ate vei simti mai bine.
Succes!
Si daca te enervezi ce rezolvi? Ignora-l si o sa vezi cum fierbe, cand are chef de cearta zambeste si ignora-l...
Nu ai ce sa faci decat sa il ignori. Cum a zis @Sin, ignoranta doare. Asa e si tatal prietenului meu si nu il baga in seama. Toata viata i-a reprosat ca e nu stiu cum, ca e prost( desi el e f destept). El mai are o sora si a intrat la facultate privata si din cauza asta el a fost nevoit sa intre la stat(ceea ce e f greu). Parintii lui nici macar nu au simtit ca fiul lor e la facultate. Cand ii cerea bani mamei lui ii zicea ca nu au pentru ca trebuie sa ii plateasca facultatea lu` sorsa. Din cauza asta ca a fost cam invizibil in familia aia si sora lui e mai favorizata a invatat sa uite, sa treaca peste, sa fie indiferent cu cine e indiferent cu el. Cred ca nici lui nu ii place sa fie asa dar nu are ce sa faca.decat sa se certe mai bine tace. Cred ca asta ar trebui sa faci si tu cu tatal tau. Iti dai seama ca mama ta nu are ce sa faca pentru ca s-ar certa si cu ea. Asta e firea lui. Daca zici ca de ceva vreme e asa, poate e stresat intr-o problema si se gandeste numai acolo. Poti avea o discutie cu el sau macar o incercare si vezi si u ce zice, cum reactioneaza. Altceva nu stiu...astept vesti :*
Am inceput sa-l ignor...adica el ma certa si eu dadeam din cap ca bine nu se va mai intampla...incerc sa par extrem de calma ca si cum nu mi-ar pasa, dar aseara am crezut ca incep sa urlu la el ca mi-a luat mobilul de la incarcat si a inceput sa se joace pe mobil si eu trebuia sa dun pe cineva si nu aveam numarul numai acolo si i-am zis ca se descarca bateria la care el a raspuns ca nu-i pasa ca am timp sa-l incarc maine
Nu e bine nici sa il tratezi cu indiferenta cum zice fif2002, deoarece cine stie ce iti mai poate face. Deci asta mi se pare chiar enervant, si eu m-as supara ca si tine. Pai asta e greu de raspuns. Ce sa faci? Nu stiu.Incearca si tu sa te mai imprietenesti cu el, sa vva intelegeti mai bine, ai grija si cu calculatorul, nu salva arhiva de la messenger, sa nu-ti vada conversatiile, incearca sa ai grija sa nu il enervezi. Te duci intr-o zi la maica-ta si ii spui si tu ca nu stiu cine s-a luat de tine la scoala, un baiat mai mare si ca sa vina cineva sa se ia de el, poate atunci o sa ii pese de tine, daca asta vrei tu sa spui, sa iti este indiferent, ca si cum tu nu ai exista, asta este un lucru foarte enervant!