anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! Am si eu o problema de fiecare data cand iau o nota mica sau fac orice greseala mama ma ataca unde ma doare mai tare.la voley. spune ca gata nu mai te las si etc.si eu ma enervez si din cauza ei sunt suparata si vorbesc urat cu lomea si nu stiu dupa aia cum sa imi repar greselile...imi scoate ochi ca nu stiu sa fac curatenie. ma compara! ajutati-ma cum as putea sa am o relatie mai deschisa cu ea?

2 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Parinti sunt greu de multumit nu-i asa? Stiu ce vrai sa zici pentru ca si mama este uneori asa dar incearca sa stai mai mult cu ea de ex eu stau seara cu mama in bucatarie si vorbim dar eu am si o surioara de 1 an si seara nu se culca daca nu ma vede langa ea.Eu am reusit sa am o relatie foarte buna cu mama datorita surioarei mele.Cred ca si tu poti sa te apropi de mama ta prin cineva sau ceva, gaseste ceva care va place amandurora incearca sa vb cu ea si sa prezinti problema exact cum este pentru ca daca nu o discutati ea se va adanci si mai tare asa ca incearca sa vb si poate rezolvati.
Sper ca te-am ajutat si de acum incolo sa ai o relati mult mai frumoasa cu mama ta.

| eu..sh doar eu a răspuns:

Asa e sh mama mea...cateodata
dar spune-i asa:"dc ma compari cu altcineva. daca nu iti place de mine la ce m'ai facut.doar pentru a ma carta ca gresesc si eu din cand in cand? nimeni nu e perfect
daca chiar crezi ca altele sunt mai bune decat mine dc nu le infiezi pe ele. poate iti vor fi mai de ajutor decat mine
sh daca tt ma santajezi ca nu ma mai lasi la voley...nu ma mai lasa. poate crezi ca voi fi mai fericita? nu e asa
din contra. voi fi mult mai trista. poate asa iti voi placea mult mai mult"
de fapt nu cred ca e necesar sa ii spui toate lucrurile astea. pentru ca probabil o vor durea...
sh incearca sa faci curat mai bine.sa te straduiestish tuh putin.sa inveti mai mult
poate asa va putea fi liniste si pace intre voi sh va veti rezolva toate problemele.
numai bine sh sper ca te'am ajutat! bye byekiss