| AnnaRawrrr a întrebat:

Hello. As vrea sa ies si eu cu prietenii sambata asta printr-un club in Bucuresti ( gen Opium ). Voi merge cu o prietena si mai multi baieti si mai mari dar sunt toti foarte ok, deci nu ma ingrijoreaza asta.
Problema este mama, nu stiu ce sa ii spun ca sa o conving sa ma lase. Am mai fost intr-un club, la un bal. dar am 14 ani si e normal sa fie ingrijoarata. Aveti vreo idee?
Dau funda, mercii. big grin

Răspuns Câştigător
| Daviiiiiid a răspuns:

Poi nu stiu, cheama pe cineva de incredere pe care il\o cunoaste mama ta si chiar este placut ochilor mamei tale, si ii spui ca si el\ea va veni. Daca nu crede asa adu acea persoana sa ii spune cu cuvintele ei.Alta metoda ar fi sa ii spui ca este o seara importanta si ca nu iti mai trebuie ceva anume (la care ea stie ca vrei cu tot dinadinsul) doar sa te lase in seara asta! Dar iti recomand prima modalitate! Bafta Si distractie la maxim. MAXIM am spus:*laughing!

6 răspunsuri:
| annkaa a răspuns:

CEAuhappy
pai daca ii zici ca mergi cu baieti mai mari care sunt ok nu vad de ce nu te`ar lasa.happydaca mergeti mai multi e mai bine.decat daca te duci numai 2-3.

| Matt221041 a răspuns:

Incerca sa ii prezinti o persoana DE INCREDERE din grupul cu care vei merge in club...si sa ii promita mamei tale ca va avea grija de tine...Dar acel cineva trebuie sa ii faca o inpresie foarte buna mamei tale!

| ghostwriter a răspuns:

Eu la inceput cand vroiam sa merg in cluburi pe la 14 ani ii spuneam maicamii ca merg cu un prieten foarte bun, mai mare care are grija de mine sau ca totul va fi ok si sa nu se sperie, ca o s-o sun dupa 12-1 sa ii confirm faptul ca sunt bine si ca nu stau chiar pana dimineata ci pana pe la 3:30-4.dupa 4-5 iesiri de genul asta se va calma si te va lasa mereu

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din cate stiu eu, este ilegal sa intri intr-un club la varsta ta. Si nici nu cred ca ai vrea: acolo se fumeaza, se bea alcool, chestii care sunt sigura ca iti repugna. In plus, daca vine politia, te vor duce la sectie pana vin ai tai sa te recupereze, ceea ce ar fi ingrozitor pentru viata ta viitoare. mai bine astepti si tu, ca oprice om normal, sa ajungi la majorat, ca timp de distractii o sa ai cu varf si indesat. Nu e cazul sa o faci ilegal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei in club,esti minora,toti is ok,mai putin tu da pe prietenii tai nu-i ingrijoreaza asta,si vrei sa-ti minti mama,ca taicatu oricum nu te intreaba.e o situatie normala.un posibil scenariu? ca oricum esti fugita de acasa,si nu stie nimeni unde esti, ti se poate intampla orice, ca doar e cu voia.esti intr-un loc unde nu ai voie, nu stie nimeni de de tine, si nici nu poti acuza pe cineva de nimic fiindca singura te-ai dus oriunde vrei sa te duci.problema e; daca te vinde cineva pe bani si te duce afara sa devii sclava sexuala? fiindca pe fiica unui coleg de-al meu prietenii au vandu-to pe 500 de euro, direct din club.au gasit-o prin kosovo in bordel de campanie. fara acte fara nimic.si vai de capul ei.batjocorita si in pericol chiar de a-si pierde viata.in rest, e totul in regula.si clubul si prietenii si minciuna. nimic deosebit.paiii ma ana? distractie placuta.

| Floris83 a răspuns:

E normal să fie îngrijorată, tu cum ai face cu copilul tău... deci ăsta e începutul unei virusări care nu știi cum se sfîrșește, deci în cluburi ce folos e: curvăsărie, băutură-beție, droguri, certuri, dacă asta vrei vei avea mai devreme sau mai tîrziu, dar consecințele le rumegi singură în timp!