| neboona123 a întrebat:

Hello! As vrea sa va intreb : Cum as putea sa o conving pe mama sa imi ia pisica...am mai avut dar avea paraziti si de atunci mama nu mai vrea...eu i-am zis ca e o diferenta de ani de atunici ( s-a intamplat in 2008)si ca eu cred ca sunt mai responsabila. ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| Bibuşca a răspuns:

Hm... complicata treaba! Cred ca mama ta crede ca toate pisicile au paraziti si ca te poti imbolnavi si tu si familia. Sau poate si tu in 2008 poate erai neresponsabila si de atunci numai vrea sa-ti mai acorde vreun animal de companie!
Dar roaga frumos si spune-i sa-ti ia o pisica pentru ca asa vei invata sa fi mai responsabila si vei sti cum poti avea grija de un animal. Pentru ca acum esti imi mare si esti responsabila. Daca nu vrea spune-i ca din cauza ei nu vei invata niciodata sa ai grija de un animal si ca trebuie sa te obisnuiesti mai de mica. Spune-i sa te lase sa fi responsabila si sa ai grija de o pisicuta pentru ca tie iti e drag animalele. Daca nu vrea incearca cu un alt animal si daca este de acord cu acel animal sa ti-l ia ca tu sa inveti sa ai grija de un animal de companie si asa o vei convinge sa-ti ia si o pisicuta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i mamei tale ca poti sa-i cumperi pisicii zgarda antiparaziti(nu costa mult)sau vreo solutie tongue

| robertocristian a răspuns:

Pai eu cred ca ai suferit cand a murit. Si nu mai vrea sa mai suferi ca animalele traiesc maxim 10 ani.

| neboona123 explică:

DDe fapt nu a murit.Noi am dus-o la veterinat si a zis ca daca avem casa infectata cu paraziti cel mai bine ar fi sa o dam sad mersi oricum dse rasp