anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! Ce parere aveti despre a continua sa scrii unei persoane cu care simti o legatura destul de puternica dar care nu e decisa daca vrea ceva cu tine sau nu. Fac rau daca din cand in cand ii mai trimit cate un mesaj si ii uneori ii vorbesc si despre sentimentele mele?

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu este vorba de rau sau bine. Poti sa ii scrii daca asta te face sa te simti bine. Dar daca de exemplu el nu ar fi interesat sau l-ar deranja ca ii vorbesti despre asta, ar trebui cumva sa fie mai sugestiv si sa arate acest lucru. Daca nu o face... atunci este totul ok.

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Ca multi altii pare a fi o pierdere de vreme.

Inteleg faptul ca acest lucru te afecteaza, dar la rece asta reprezinta.

Stii cum se zice sa gasesti un partener ca o stea in fata caruia sa fii o stea.

Dar tu nu esti prea importanta pentru aceasta persoana.

Poate e bine sa iti cauti fericirea in alta parte. Pofta vine mancand se spune.

| Nemessys a răspuns:

De scris, ii poți scrie în continuare, dar ar trebui sa renunti la speranța aia ca într-o zi va fi ceva.

Nu ii faci niciun rău, e un mesaj, nu o palma. Și chiar dacă ( nu știu cum) ai face rău, persoana aia cred ca are o gura cu care poate sa zică,, oprește-te, ma deranjează". Din moment ce nu ai auzit sau văzut un mesaj de genul asta, ii poți scrie în continuare.

| GoldenZenith a răspuns:

Nu este ceva rau, dar continui sa iti hranesti sperantele si iluziile. Daca tu vrei sa te detasezi va trebui sa renunti incet, incet la persoana respectiva. Aparent nu este o legatura atat de puternica, cel putin din partea lui, daca nu e decis in ceea ce te priveste.