| Moldo112 a întrebat:

Hello, cer si un sfat aici, long story short, partenerul nu vrea sa stam intr-o relatie pentru ca imi spune ca eu ofer prea multa afectiune si nu primesc nimic la schimb si ca imi vrea binele(el chiar e genul putin mai rece), mi-a spus ca nu ii usor, inca mai imi da mesaje si ca " vreau sa ramanem in relatii bune, am lasat usa deschisa dar nu o sa insit". Mai are rost sa incerc sa ne imparcam? Imi e maxim greu fara el sad

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mai are rost sa incerc sa ne imparcam? Nu mai are.

| Freya1 a răspuns:

Când un om nu te vrea trebuie sa înțelegi.
În momentul asta tot ce ar trebui sa faci ca să nu suferi și sa nu te simți ranita e sa îți iei pauza pur și simplu.Sa ii spui și tu lui ca nu ști dacă vei putea sa ramai cu el în relații bune dar te vei mai gândi.Sa închei discuția fără sa îl mai cauți și sa încerci sa îți faci alte activități, sa ai ieșiri, sa îți descoperi o pasiune noua și treptat vei vedea ce și cum.

| ShaOfHatred a răspuns:

Well, poate el știe ce probleme are și te-o ferit de "dragostea lui care doare".
Nu mai merită să încerci să vă împăcați. Aproape niciodată nu mai merge relația după o pauză sau o despărțire.
O să înveți să trăiești și fără el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. În opinia mea lucrurile sunt foarte clare

Cred că mai degrabă ar trebui să te întrebi de ce te simți tu în continuare atrasă de el dacă totuși te respinge și dă cercetezi puțin să vezi dacă este vorba totuși despre capcana abandonului sau rana de respingere

Recomand cartea suflete de sticlă a lui Gaspar

| Smmo a răspuns:

Nu cred ca mai are rost. Ori ai fost prea dragastoasa/posesiva cu el si vrea sa respire, ori are pe altcineva. Nu prea inteleg de ce vreti sa stati voi cu din astia, doar asa ca sa aveti companie...
Daca erai tu prea dragastoasa si iti spunea chestia asta, cred ca te domoleai si tu, el mai respira si relatia se racea oricum fiindca el e rece. Rece, adica dezinteresat de tine si de relatie.
Treci peste si gaseste-ti pe unul ca lumea.