Când un om nu te vrea trebuie sa înțelegi.
În momentul asta tot ce ar trebui sa faci ca să nu suferi și sa nu te simți ranita e sa îți iei pauza pur și simplu.Sa ii spui și tu lui ca nu ști dacă vei putea sa ramai cu el în relații bune dar te vei mai gândi.Sa închei discuția fără sa îl mai cauți și sa încerci sa îți faci alte activități, sa ai ieșiri, sa îți descoperi o pasiune noua și treptat vei vedea ce și cum.
Well, poate el știe ce probleme are și te-o ferit de "dragostea lui care doare".
Nu mai merită să încerci să vă împăcați. Aproape niciodată nu mai merge relația după o pauză sau o despărțire.
O să înveți să trăiești și fără el
Hei. În opinia mea lucrurile sunt foarte clare
Cred că mai degrabă ar trebui să te întrebi de ce te simți tu în continuare atrasă de el dacă totuși te respinge și dă cercetezi puțin să vezi dacă este vorba totuși despre capcana abandonului sau rana de respingere
Recomand cartea suflete de sticlă a lui Gaspar
Nu cred ca mai are rost. Ori ai fost prea dragastoasa/posesiva cu el si vrea sa respire, ori are pe altcineva. Nu prea inteleg de ce vreti sa stati voi cu din astia, doar asa ca sa aveti companie...
Daca erai tu prea dragastoasa si iti spunea chestia asta, cred ca te domoleai si tu, el mai respira si relatia se racea oricum fiindca el e rece. Rece, adica dezinteresat de tine si de relatie.
Treci peste si gaseste-ti pe unul ca lumea.