| dianadiana a întrebat:

Hello cf? kiss am si eu o intrebare... deci bunicul meu este foarte bolnav, dar nu vrea sa mearga la spital, a venit medicul d familie si a zis ca trebuie internat de urgenta... si ca nu stie cum de poate rezista atat cu durerea pe care o are... si nu vrea sa se interneze pentru ca el are si depresie, nu este violent, dar nu stiu cum sa explic are el in imaginatzie ceva si nu vrea sa intre nimeni in casa lui... uof bunica mea a incercat sa l convinga dar nu a reusit deloc, intrebarea mea este cum sa il duca la spital, vreau multe sfaturi pe care sa i le dau bunicii, plssssss help sadcryingcryingsad nu stiu, nu vreau sa moara sad

Răspuns Câştigător
| ViVi a răspuns:

Stiu cum te simti si eu am multe probleme in familie si cateodata simt ca nu mai am putere si ma simt nefolositoare cand stiu ca unele lucruri nu pot sa le rezolv ca am doar 14 ani si am un sentiment de ciuda ca se petrec lucruri dureroase... da nu stiu ce sa faci daca zici ca are depresie nu poti sa il obligi dar incearca sa vb cu el si spune-i ca nu vrei sa moara incearca sa il susti pentru un bunic s-ar simti foarte bine sa stie ca nepoata lui il iubeste

o noapte cat mai buna

15 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Draga mea stai de vorba cu el spune-i ca il iubesti si vrei sa se faca sanatos, sa mearga la spital sa ii faca niste analize, o sa ii dea un tratament sa nu il mai doara sa nu mai sufere atat.Roaga-l sa te asculte ca tu ii vrei doar binele poate o sa tina cont de sfaturile tale.Iti doresc sa reusesti iar bunicului tau multa sanatate.

| ViVi a răspuns:

Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau este spre binele lui sa mearga la spital

succes si multa sanatate bunicului tau

| ViVi a răspuns:

Npc ai grija de bunicul tau sa nu moara si convingel sa mearga la spital trebuie sa reusesti

o noapte cat mai buna si multa sanatate bunicului tau happy

| ViVi a răspuns:

@Criss nici cu forta nu poti sa il iei gandeste-te ca el are depresie si daca e asa iti dai seama ca nu poti sa il oblige pur si simplu

| Criiss16 a răspuns:

Pai e dupa el? Ia-l de manuta, cu forta! O sa vezi ca o sa se simta mult mai bine dupa ce merge la spital, si poate o sa-ti multumeasca, pentru ca l-ai dus la spital si acum e mai bine.

Succes, si sper ca bunicul tau sa se faca bine!

Salutari.:*

| Criiss16 a răspuns:

Da,@aNa, ai dreptate.Atunci nu stiu ce sfat sa-ti dau.Incearca sa stai de vorba cu el, si spune-i sa mearga la spital, pentru ca asa vrei tu.Sa o faca pentru tine.Nu stiu.Am intalnit si eu persoane incapatanate, dar nici ca si bunicul tau.tongue

| lololololol a răspuns:

Buna.
De ce nu vrea sa mearga? sad
E pentru binele lui si dacanu o sa mearga boala o sa se agraveze, poate se teme pentru ca nu are nici un sens, adica cu medicii din Romania... dar zii ca o sa fie un medic bun
Nustiu, poate cu metoda anesteziei ar merge... Ne dai de stire, da?

| aysun a răspuns:

Il anesteziezi si il duci, ce-i asa greu? Mai ales daca e urgenta, o pastila de somn, apoi anestezic si... ha, nu se mai trezeste o zi intreaga.

Sau, incerci varianta comunista, spui ca se dau pachete gratis la spital pentru bolnavi.

| girlxx21 a răspuns:

De la o varsta multi procedeaza la fel ca bunicul tau. De curand am auzit si eu de bunica unui baiat...are cancer la san si d-abia dupa 8 luni le-a spus asta. e prea tarziu acum nici s-o opereze nu poate nu mai rezista... e la pat. Nu stiu ce e in mintea lor imi pare rau sper sa se faca bine. Poate veti reusi sa il duceti la spital incearca sa fi langa el sa-i spui vorbe calde.macar stai cu el la spital cat ai timp sau bunica ta nu il lasati singur probabil ii e teama si de singuratate... daca nu reusiti.ar fi metoda cu anestezia usoara numai asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Insistă să porți o discuție cu el privind ajutorul benefic care îl poate primi în urma internării în spital, ameliorarea și/sau înlăturarea durerii, sprijinul vostru psihic pentru ai ridica moralul.
Așa se întâmplă cu persoanele trecute de a doua tinerețe, sunt foarte țâfnoase, încăpățânate, supărăcioase, închise în ele, etc.
Munca de lămurire te poate scoate din impas.
Sănătate.
Pa, pa.

| dianadiana explică:

Mersi kiss

| dianadiana explică:

Degeaba au incercat sa il convinga dat degeaba... au vnt multi, pana si preotul sad

| dianadiana explică:

Multumesc, si tie la fel kiss am incercat dar tot nu vrea, si cand imi amintesc cand eram mai mica ce bine ne intelegeam nu ca acum nu dar acum e altfelsad nu stiu,,,

| dianadiana explică:

Ms mult pentru sfaturi dar nu stiu daca o sa inteleagasad

| dianadiana explică:

Pai boala lui s a agravat si bunica mea se gandeste la ce e mai rau... adica stiti voi... sad