anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello,
Cum se face ca eu am fost langa el mereu? Mereu sa-l ajut, sa ii fiu alaturi, sa dau ore, zile din timpul meu să il ajut cu diverse lucruri, sa ma strofoc, sa ma chinui cand abia aveam cu ce, sa-l vad fericit, implinit și bine. Și-n cele mai grele momente ale mele, tot am fost acolo. Eu sa fac, să dreg, să intreb..de ce ai nevoie, dă sa te ajut, haide sa rezolvam, mai dă-mi mie din treaba ta că fac eu, o scoatem la capat... Si el sa zica vreau rezultate, rezultate.
Și acum daca eu nu sunt bine, ca ma simt la pamant. Aud doar revino-ti, fii normala, de ce nu esti, pai eu nu mai vreau sa las sa treaca viata pe langa mine, vreau s-o traiesc, nu mai stau. De ce n-am auzit si eu... vrei sa te ajut, ai nevoie de ajutor, ce sa fac? Nu-i ca și cum accept mila si ajutorul altora prea usor, dar de ce n-am vazut macar intenția de a vrea sa ma vada bine. Eu și-n cele mai proaste momente ale mele, am fost acolo. Iar el și-n cele mai bune momente ale lui, s-a **** pe mine. De ceee? Sunt prea proooastă.

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Aceleasi lucruri le fac si eu cu toata lumea. Cand am eu o problema, putini vor sa se apropie.
Felul tau de a fi, e ceva mai rar. Ar trebui sa constientizezi asta, si sa devii selectiva.
Nu mai tine pe langa tine oameni care asteapta de la tine mult si ofera nimic. Cauta oameni asemenea tie, care sunt atenti si binevoitori.
Adica scapa de ala si nu-ti mai pune intrebari. E sub nivelul tau.

| OldSoul a răspuns:

Cam asa se intampla cand oferi mai mult decat trebuie.
Cumva el era victima, iar tu salvatoarea.
El s-a obisnuit in rolul de victima si se asteapta ca tu sa-i faci mereu pe plac.
Cumva nu concepe ca normal ar fi sa-ti ofere si el in schimb aceleasi lucruri.
Dar adevarul e ca, cam asa e lumea in ziua de azi.
Vor sa primeasca totul, si sa nu ofere mai nimic in schimb.

Am intalnit si eu persoane de genul "vai, am trecut prin aia, prin cealalta" le intelegeam, le incurajam si toate cele, dar la un moment dat cumva, se obisnuiau cu asta, se asteptau sa le ofer neconditionat aceste lucruri, chiar si atunci cand aberau. Si inevitabil venea un moment in care nu mai puteam face asta. Adic gen, e normal sa fim de pareri diferite, e normal sa avem fiecare propriile probleme, nu poti sa lasi de fiecare data de la tine. Ei bine, asa a fost si in situatia data, a venit un moment in care nu am putut sa las de la mine... Ei bine... Ghici ce? "Vai, dar nu te mai recunosc", "Te gandesti doar la tine". Pur si simplu, toata perioada in care i-am fost alaturi nu mai conta laughing Totul era sters cu buretele pentru aceea opinie diferita laughing

Cumva atunci am inteles ca relatiile de genul nu o sa functioneze niciodata.
Intr-o relatie nu trebuie sa existe salvator si victima, pentru ca asta deja nu mai e o relatie, ci un cerc vicios.

| Lioana a răspuns:

L-ai obisnuit sa fie el cel ajutat si acum ca nu mai poti sa-l ajuti simte ca tu nu esti in regula si vrea sa-ti revii. Din pacate el nu stie cum sa te ajute, nici cum sa-ti arate ca-i pasa.

| anonimuIl a răspuns:

Femeile care se văicăresc ca tine nu trebuie să stea cu cineva.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Și foc de mi-ar da pe viu tot a-și sta și de mar tăia și vinde și înlocui tot ia este inima mea nu a-și putea trăi o zi un viața asta fără sa ma uit pun la ochișori ochișori da putere Adevărată ochișori da forță Adevărată atunci când obosesc sau am o zi... ma uit la ia puțin și ziu aia nu mai am nimic ma face fericit cu Adevărată numai o privire numai puțin când ma uit trăiesc și exist.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

A-și bea și otravă dacă mi-ar pune in față ștind ca este otravă stind totul accept totul.

| NisipLaMare a răspuns:

Si eu am in familie asemenea specimene.Ii ajut le zic ce si cum, apoi nu facut cum am explicat ca era bine, au facut cu a zis altu.Si-a dat seama de belea ca a facut o prostie si, orgoliul nu recunoaste nici in veci.Ghici ce? tot eu am fost de vina pentru greseala facuta de ei.Am spus clar ca de la mine nu mai pupa ajutor pentru asta.Acum se târăște la altii pentru lamuriri.
Karma...

| alexandradlr a răspuns:

Asa e lumea nu ai ce sa faci decât sa îl lași și sa îți trăiești viata.

| DeeaDeea94 a răspuns:

Nu te iubește, când cineva te iubește face totul pentru tine, și tot timpul lui ar fi dedicat pentru tine

| MiereDeSalcam a răspuns:

O să treci, e greu, dar fii puternică. Schimbă ce consideri că e greșit.
Asta ai vrut să auzi?

| Oanaoni a răspuns:

Și eu am pățit aproape la fel. Am stat și m.am chinuit să îl ajut de probleme dar nu accepta, nu vorbea cu mine. Eu plângeam, eram tristă iar asa au fost lucrurile până acum, când ne.am despărțit