anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! big grin Ati fost in situatia in care sa va placa de mai multi baieti?) Daca da, spune-ti-mi cum ati procedat sau pe cine ati ales

9 răspunsuri:
| pinkystyleツ a răspuns:

Pai spre rusinea mea am fost cu toti 3 :''> pana cand s.au intalnit toti la mine in fata si sau luat la bataie... oh go on de atunci m.am invatat mintelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E doar o atractie. Da am trecut prin momente de astea si am ales pe. NICIUNUL! Eu ma indrogostesc de un baiat dupa ce vorbesc mult timp cu el, aflu despre el, dupa ce imi devine prieten si am o relatie destul de stransa, incep sa simt ceva mai mult, ceva ce nu e doar un sentiment de prietenie.

Dar lasa ca asta vine de la sine, nu trebuie sa faci nimic tu!
Funda?

| Own3r a răspuns:

Trebuie sa stii ce vrei de la viata.Gandeste-te bine inainte sa faci decizia potrivita.

| sophieLY a răspuns:

Hey!
Bine ca ai de unde alege laughing. Da, sunt momente in care poti simpatiza mai multi baieti, si cu toate astea te gandesti doar la unul. Adica, daca nu il cunosti foarte bine, si e frumos, normal ca il simpatizezi pentru aspectul fizic, dar trebuie sa il placi si pentru felul in care se comporta cu tine. Spun asta pentru ca majoritatea baietilor frumosi au impresia ca pot avea orice fata.
Alege-l pe cel care te face sa razi si sa te simti bine, cel cu care ai cele mai multe lucruri in comun, cel care se comporta frumos cu tine, si bineinteles, pe cel care arata si bine laughing.
Bafta!

| Adeniy a răspuns:

Pai,de cine te simti cel mai bine? Care te face sa te simti mai speciala?
Alege-l pe ultimul ca daca ii iubeai cu adevarat pe primul nu ar fi existat un al 2-lea

| monia a răspuns:

Da. Si acum e acelasi lucru happy Te gandesti cine te face mai fericita. Baiatul "special" te va face sa lesini pe jos cand il vezi si sa te faca sa te simti speciala. Un baiat care te place doar ca sa se dea mare si "smecher" nu este baiat, cel putin pentru mine.

P.S.: Va fi si un pic de satisfactie vazandu-i pe ceilalti baieti gelosi laughing

Bafta! happyhappy

| Gabossss95 a răspuns:

Sunt baiat si mi s-a intamplat inverswinking doar atat iti zic vezi sa nu fie toti din aceelas anturaj 2 ai grija ca ala care incearca mai putin ala o sa te iubesca mai multwinking si normal tu il alegi pe ala care te dispera! si se da in aere pe langa tine! ala e omu care ii place **** si nu persoana!

| Katiecars a răspuns:

Nu cred ca ai cum sa iti placa-placa de mai multi baieti deodata. Adica, ii poti simpatiza, dar, de fapt, numai de unul sau hai sa zice, doi, te poti indragosti happy

| anainna a răspuns:

Pai in general cam toate ne indragostit de mai multi baieti...prin urmare nu face nimeni exceptie de la regulalaughing pai in primul rand gandeste-te care este mai pe placul tau care te respecta si tine la tine chiar daca ceilalti sunt mai draguti.alege cu mintea si cu inima mai putin pentru ca s-ar putea sa ai probleme.bafta!