| ticaela a întrebat:

Hello. De ce atunci cand e cu prietenii lui doar saluta si se uita indiferent, iar cand este singur zambeste atat de frumos, flirteaza, se comporta total diferit, dar dragut in acelasi timp :X?
Voi ce parere aveti?
Funda :*

6 răspunsuri:
| kscorpio a răspuns:

Isi da importanta in fata prietenilor. Probabil ca nu vrea sa arate ca te place. Are impresia ca e mai macho daca e putin indiferent. Ar trebui sa il tratezi exact la fel cum te trateaza el si sa nu te arati prea afectata de ce se intampla.

| Nadiinee a răspuns:

Buna am fost pusa in acceasi situatie si chiar e enervant asa ca am inceput sa il tratez cu indiferenta exact ca el.Nu stiu daca se va schimba ceva la el...dar la mine a cam functionat acum ma saluta si se baga in seama si cand este cu ''prieteni'' lui.

| faaalyoana a răspuns:

Eu cred ca astea is niste lucruri perfect normale, la baietii adolescenti.
Sa stii ca nu este obligatoriu sa-ti schimbi parerea despre el ca daca sta cu baietii te trateaza mai cu simt de ''macho'' si cand e cu tine e exact cum ti-l doresti tu ''pus in rama''.
Eu cred ca e prea curand sa iti faci o parere despre el. Daca vei incepe o relatie cu el abia atunci il vei cunoaste mai bine, nu te grabi si vei vedea lucrurile cum stau cu adevarat!
Ai grija de u!

| Anutza100 a răspuns:

E posibil sa -i fie rusine cu tine?

| BicutsBia2011 a răspuns:

Pai, baietii sunt mai timizi...este super enervanttt! X_x

| pisoias a răspuns:

E las.Pentru el conteaza mai mult ceea ce spun prietenii lui decat ceea ce gandeste el sau ceea ce-i place lui.