| opierdevara a întrebat:

Hello

De ceva timp. aproape 2 saptamani, am inceput sa vb cu un baiat prin mesaje pe tel, si bineinteles pe mess.Sapt trecuta stabilisem sa ne intalnim lunea aceasta(adica pe 27. daca nu ma insel). Eu am avut treaba, mai degraba am avut antrenament chiar seara si nu am putu iesi cu el. Dar a doua zi (ieri) Am iesit in oras.Eu vorbisem de seara cu el la telefon si mi-a zis ca se duce la sala, si ca sta pana pe la 6.Am vorbit ca poate ne intalnim. Dar nu ne-am intalnit.Partea rea este ca el nu mai are credit pe telefon, iar eu nu prea am curaj sa il sun. Dar am mai vb prin mesaje dupa telefonul unui prieten de al lui.

In acele mesaje am simtit o oarecare raceala din partea lui.nu stiu dc.

Maine seara pleaca si nu se mai intoarce decat in august.Si nu pleaca in alt oras din Romania, Pleaca in Spania. Dar mi-a zis ca vom putea tine legatura pe mess.

Am nevoie de un sfat! ce sa fac?

In alte mesaje m`a intrebare daca am prieten si daca as vrea sa fie el iubitul meu.Eu i-am zis adevarul, dar la a doua intrebare i-am zis ca ar trebui sa ne cunoastem mai intai si dupa sa vb.Imi tot zicea ca abia asteapta sa ne intalnim ca sa ma tina in brate si alte chestii dintr`astea, dar Am simtit in ultimele zile ca nu prea ar vrea sa ne intalnim.

Ce ziceti. Oare el chair ma place?[Mentionez ca ne-am vazut fata`n fata, dar nu am vb deloc].

Dau fuunda la sfatul care ma ajuta cel mai mult

Răspuns Câştigător
| Iheartshoes a răspuns:

Stii cum se zice : Totul sau nimic.
S-ar putea sa te placa dar nu garantez. Cu sentimentele nu e de joaca.
Daca vrei sa fii cu el, ar trebui sa-i zici ca ai inceput sa tii la el, nu vrei sa nu mai vorbiti etc. etc. sau sa-i zici simplu "Uite care e treaba. De ceva timp m-am atasat de tine.Cred ca e mai mult decat o prietenie." si vezi ce zice. Asta inseamna sa risti tot.
Daca nu ai tu treaba cu el, da-i pace si vezi ce se intampla!
Bafta!

13 răspunsuri:
| opierdevara explică:

Eu am 15 ani si el 17...
La faza aia eu i-am spus ca nu am prieten si sincer.mi s`a parut cam devreme daca nu am vb deloc fata`n fata sa zic ca DA vreau sa fiu cu el.
Dar cu toate astea eu chiar vreau sa fiu cu el!

| opierdevara explică:

Eu am 15 ani.el 17.
E de la mine din oras.
L`am vazut odata in parca si am zis ca e dragut.
Am facut rost de id`ul lui
Si asa ne-am cunoscut...

| Bulina_4880 a răspuns:

Ce dragut love struck. Pai eu cred ca te place. Prin mesajele care ti le trimite, cred ca e topit dupa tine. Mai ales daca merge in Spania, si mai vrea sa tina legatura cu tine. Doar ca... ar cam trebui sa te gandesti, ca poate avea pe oricine acolo. Dar nu trebuie sa dai prea mare atentie, ca orkm apoi vine inapoi. Eu zic ca, trebuie sa vorbesti cat mai des cu el, si sa fii sincera, sa-i spui ce simti pentru el, ca sa vada ca`l iubesti si tu.

Succes :*.

| Silvya18 a răspuns:

Cred ca s-a suparat cind ati vorbit sa eshitzi si tu ai avut treaba,poate s-ar gindi ca-l iai in ris, mai incearca sa vorbesticu el, suna-l nu ashtepta sa fie prea tirziu. succes :*

| unbaiat_2826 a răspuns:

Dupa cum spui nu il cunosti personal, sfatul meu e sa nu te grabesti.presupun ca nu ai mai mult de 16 ani? iar el peste 18? cred ca ar trebui sa va cunoasteti mai bine,mai ales ca l-ai cunoscut pe mess,si la cum e netul in ziua de azi plin de diferiti oameni cu diferite intentii, nu stii peste cine dai, lasa timpul sa vorbeasca si el daca vrea cu adevarat sa fie cu tine o sa te caute si cand va veni din spania

| Evans a răspuns:

Daca intr-adevar vrei sa fii cu el happy stabileste o data cand sa te intalnesti inainte de a pleca in Spania...Pentru ca o sa il vezi dupa o luna si e naspa sa-l astepti atata.Profita cat sta in Romania si iesi cu el intr.o seara

| yloveyou1 a răspuns:

Shee in primul rand nu ne-ai spus cati ani ai tu si cati ani are el. Daca nu v-ati vorbit fata in fata asta inseamna ca el nu vrea o relatia serioasa.Si sincer din cate vad eu tu nu prea vrei sa fi cu el.Ai spus ca el te-a intrebat printr-un mesaj i tu ai refuzat. Sincer si eu asa fi facut la fel ca tine. Daca nu are curajul sa-ti spuna fata in fata ce simte pentru tine asta inseamna ca poate doar vrea sa-si bata joc de tine.Sincer acum o chestie asemanatoare mi s-a intamplat si mie, dar eu am acceptat si mi-am facut doar probleme...Acum totul depinde doar de tine.Asculta-ti inima.si vezi daca tu intr-adevar il placi ca pe un iubit sau il placi cape un frate/amicDaca chiar te place o stii doar tu. Oricum nu o sa va mai vedeti mult timp si sunt sigura ca in acest timp tu o sa-ti gasesti un alt tip de care sa-ti placa. Gandeste-te la ce ti-am spus.

| adi227 a răspuns:

Pai cred ca te place ce motiv logic sau ilogic ar avea sa te minta eu zic sa ii spui da daca iti place poate legati ceva noroc pa

| Gabitza00 a răspuns:

Pai parerea mea este ca te place.Dar baieti asa sunt cate odata le este frica sa zica anumite intrebari cum ar fi:Ai prieten? sau vrei sa fi prietena mea? Treaba este ca el te place si cu chestia ca tia vorbit cu raceala atunci se gandea la ceva probabil daca sa te intrebe ceva dar ii era rusine.big grinfundita?

| traficantadepufuleti1234 a răspuns:

Pai nu e bine sa-ti faci iubit prin mesaje nu te supara dar nu poti sa stii daca el ia asta in serios poate are o iubita si vrea decat sa profite de situatie petru ca nul cunosti sau si-a dat seama ca a gresit si nu stie cum sa-ti spuna deci ar trebui sa va cunoasteti si sa afli totul despre el succes!

| irazvan a răspuns:

De obicei baieti au aceasta nesiguranta atunci cand abia se vad cu fata iubita "Oare ma iubeste?"dar sigur il va ajuta daca si tu vei incerca sa-l suni sa sa stabilesti o intalnire cu el la care veti putea ambi sa mergeti asa ca lasa "rusinea" la o parte si spune-i ce gandesti dar nu-i spune niciodata Te doresc! Pa

| IceCube_5716 a răspuns:

Oho pai incearca sa il suni fa tu primul pas! Nu ai ce pati daca il suni tu adica.nu te mananca! Eu cred ca trebuie sa il suni tu prima apoi daca chiar pleaca incearca sa ii zici vb pe mess bla bla...stiu cum e doar ca eu sunt baiat si am patit-o cu o fata.

| Joker_6441 a răspuns:

Buna Shee, eu cred ca ar fi bine sa-l cunosti mai intai, poate fi un simplu prefacut care cauta doar sa profite.Dar cel mai mult, iti vei da seama in realitate cand vei vorbi cu el, atunci iti vei da seama daca tine la tine cu adevaratbig grin.