| siopeaici a întrebat:

Hello!
De ceva vreme ma confrunt cu o situație și nu îmi dau seama dacă problema e la persoana respectiva sau îmi fac eu aiurea filme.
Sunt prietena foarte bună cu un băiat, iar de ceva vreme o tipă pe care înainte nu o haleam, nici eu, nici el, a început să se dea bine pe lângă mine și pe lângă el.
Prima data a început cu mine și după a început ușor sa îmi bata apropouri "Nu vrei sa ieșim? Dar cheama-l și pe angryprietenul meu)".
Am ieșit de câteva ori toți 3, totul ok. Dar de ceva vreme tot observ că tipa asta este interesata de mine și de prezenta mea doar când în ecuație exista și prietenul meu.
Dacă eu ii propun sa ieșim la un suc sau pe unde a doar noi două, are mereu motive și nu poate. Dacă aude ca vine și prietenul meu imediat își anulează toate "planurile" și vine.
Sa nu mai aduc în discuție privirile urâte, replicile înțepătoare pe care mi le arunca mereu când vede ca ma înțeleg bine cu prietenul meu și când radem și glumim (eu și prietenul meu glumim mereu, radem, ea e genul ala de măicuța abia scăpată de la mănăstire care pe mine, personal, ma plictiseste).
Nu mai aduc în discuție ca mereu vorbește despre prietenul meu și când este el prin preajma îi sclipesc ochii efectiv.
N-am nimic cu ea, am tot ieșit cu ea încercând sa ii dau o șansă si sa ma apropii de ea, s-o cunosc mai bine, dar din partea ei nu simt același lucru. Simt ca e interesata de mine doar ca să iasă cu prietenul meu.
Nu îmi dau seama dacă tipa asta este îndrăgostită de prietenul meu și este geloasa pe mine ca ma înțeleg bine cu el, dar se da bine pe lângă mine ca doar prin intermediul meu poate ieși cu el, sau este totul în capul meu?
P.S: i-am spus și prietenului meu ca tipa este topita după el și ca mai mult ca sigur d-aia se da bine pe lângă mine, dar mi-a zis ca sunt prea paranoica.

Răspuns Câştigător
| SuNaM a răspuns:

Pai da. Tactica clasica.da-te pe langa cineva sa ajungi la prietenul ei / lui. practic stie ca tu fiind prietena foarte buna cu x el vine doar daca esti si tu. Si scopul e sa il cucereasca astfel incat sa iti fure prietenul sau sa il faca pe el drept iubit. Dar hey, nu inteleg exact daca este prieten sau iubit. daca este iubitul tau atunci da, ai orice drept sa ii atragi atentia. Daca este un prieten, nu ai nici un drept sa ii impui cu cine sa vorbeasca.

Dar daca e iubitul tau, e clar, incearca sa iti fure iubitul. SI in caz ca face asta, eu as analiza ce face iubitul meu si daca ii da atentie. Daca ii da atentie, eu as zice pa.

1 răspuns:
| wildthing a răspuns:

E evident ca te foloseste ca sa se combine cu el. Daca insa ati iesit de cateva ori toti 3, nu inteleg de ce mai are nevoie sa se foloseasca de tine si nu il suna direct pe el...pentru ca acum se cunosc. Ce vrea, sa iesiti toti 3 pana, spera ea, se indragoste el si face pasul catre ea?