"Sunt prietena... cu un băiat"
Cu un băiat? Nu știi că la modă acum e "el cu el și ea cu ea"? Glumesc.
Problema pare foarte simplă. Nu mai accepta ieșirile de care zici și care te neliniștesc. Asta poate fi treptat, nu brusc. Invocă diferite motive și nu accepta propunerile ei. Și încet încet chiar distanțează-te de ea; nu merită să ai o relație de amiciție cu ea.
Eu cred ca te plictisesti si nu stii cum sa mai creezi drame.
"prietena foarte bună cu un băiat"
Prietena si cu "o tipă pe care înainte nu o haleam"
"ea e genul ala de măicuța abia scăpată de la mănăstire", adica o fata cuminte.
Iar aici te dai de gol: "care pe mine, personal, ma plictiseste"
Eu cred ca tu si prietenul asta al tau cu care glumesti mereu, v-ati gandit sa radeti putin de fata asta. Asa e?
Altfel dramoleta asta a ta are o solutie foarte simpla: nu mai iesi cu fata respectiva.
De vreme ce majoritatea aveti obiceiul in ziua de azi ca iubitului/logodnicului/viitorului sot sa ii spuneti "prietenul meu" nu se mai intelege clar daca omul ala va e iubit sau va este amic asa ca n-am ce alt raspuns sa iti dau decat sa nu mai iesi cu ea.
Asta am întrebat și eu, nu înțeleg de ce foarte puțină lume nu specifică exact în ce relație sunt cu o persoană.
Vei ramane dezamagit daca iti inchipui ca toate fetele/femeile fac asta.
E iubitul sau e doar un prieten? Că dacă e doar un prieten, nu ai tu treabă cu cine iese el și pe cine are iubită, poate hai să zici că dacă aceea fată este o persoană toxică, atunci da.
Fute i o bătaie până își cere scuze în genunchi, dacă și el se dă la ea și acceptă da l dracu și pe el, în locul tău îi futeam o bătaie până o stapaneam
Pai de ce sa o bata daca nu sunt iubiti, sunt doar pirieteni, adica sa inteleg ca viata de zi cu zi te bati pentru ciocane
Nu încurca viața mea cu viața ta
Majoritatea ce mai știți decât bătaie, când o scoate certificat medico-legal să vezi atunci, ce mai spui tu vorbele astea.
Pai cum avem cum sa le incurcam, ca eu o dau nu o iau!