| siopeaici a întrebat:

Hello! De ceva vreme ma confrunt cu o situație și nu îmi dau seama dacă problema e la persoana respectiva sau îmi fac eu aiurea filme.
Sunt prietena foarte bună cu un băiat, iar de ceva vreme o tipă pe care înainte nu o haleam, nici eu, nici el, a început să se dea bine pe lângă mine și pe lângă el. Prima data a început cu mine și după a început ușor sa îmi bata apropouri "Nu vrei sa ieșim? Dar cheama-l și pe X (prietenul meu)". Am ieșit de câteva ori toți 3, totul ok. Dar de ceva vreme tot observ că tipa asta este interesata de mine și de prezenta mea doar când în ecuație exista și prietenul meu.
Dacă eu ii propun sa ieșim la un suc sau pe unde a doar noi două, are mereu motive și nu poate. Dacă aude ca vine și prietenul meu imediat își anulează toate "planurile" și vine.
Sa nu mai aduc în discuție privirile urâte, replicile înțepătoare pe care mi le arunca mereu când vede ca ma înțeleg bine cu prietenul meu și când radem și glumim (eu și prietenul meu glumim mereu, radem, ea e genul ala de măicuța abia scăpată de la mănăstire care pe mine, personal, ma plictiseste).
Nu mai aduc în discuție ca mereu vorbește despre prietenul meu și când este el prin preajma îi sclipesc ochii efectiv.
N-am nimic cu ea, am tot ieșit cu ea încercând sa ii dau o șansă si sa ma apropii de ea, s-o cunosc mai bine, dar din partea ei nu simt același lucru. Simt ca e interesata de mine doar ca să iasă cu prietenul meu.
Nu îmi dau seama dacă tipa asta este îndrăgostită de prietenul meu și este geloasa pe mine ca ma înțeleg bine cu el, dar se da bine pe lângă mine ca doar prin intermediul meu poate ieși cu el, sau este totul în capul meu?
P.S: i-am zis și prietenului meu ca tipa este topita după el și ca mai mult ca sigur d-aia se da bine pe lângă mine, dar mi-a zis ca sunt prea paranoica.

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

"Sunt prietena... cu un băiat"
Cu un băiat? Nu știi că la modă acum e "el cu el și ea cu ea"? Glumesc.
Problema pare foarte simplă. Nu mai accepta ieșirile de care zici și care te neliniștesc. Asta poate fi treptat, nu brusc. Invocă diferite motive și nu accepta propunerile ei. Și încet încet chiar distanțează-te de ea; nu merită să ai o relație de amiciție cu ea.

7 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Eu cred ca te plictisesti si nu stii cum sa mai creezi drame.
"prietena foarte bună cu un băiat"
Prietena si cu "o tipă pe care înainte nu o haleam"
"ea e genul ala de măicuța abia scăpată de la mănăstire", adica o fata cuminte.
Iar aici te dai de gol: "care pe mine, personal, ma plictiseste"

Eu cred ca tu si prietenul asta al tau cu care glumesti mereu, v-ati gandit sa radeti putin de fata asta. Asa e?
Altfel dramoleta asta a ta are o solutie foarte simpla: nu mai iesi cu fata respectiva.

| siriusblack98 a răspuns:

De vreme ce majoritatea aveti obiceiul in ziua de azi ca iubitului/logodnicului/viitorului sot sa ii spuneti "prietenul meu" nu se mai intelege clar daca omul ala va e iubit sau va este amic asa ca n-am ce alt raspuns sa iti dau decat sa nu mai iesi cu ea.

| Kufu95 a răspuns (pentru siriusblack98):

Asta am întrebat și eu, nu înțeleg de ce foarte puțină lume nu specifică exact în ce relație sunt cu o persoană.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

O sa va bateti pe maciuca, calsic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Vei ramane dezamagit daca iti inchipui ca toate fetele/femeile fac asta.

| Kufu95 a răspuns:

E iubitul sau e doar un prieten? Că dacă e doar un prieten, nu ai tu treabă cu cine iese el și pe cine are iubită, poate hai să zici că dacă aceea fată este o persoană toxică, atunci da.

| Whitte a răspuns:

Se foloseste de tine ca sa ajunga la el.
Acum, tu alegi.

| Andra0987654321 a răspuns:

Fute i o bătaie până își cere scuze în genunchi, dacă și el se dă la ea și acceptă da l dracu și pe el, în locul tău îi futeam o bătaie până o stapaneam

| luxlux2488 a răspuns (pentru Andra0987654321):

Pai de ce sa o bata daca nu sunt iubiti, sunt doar pirieteni, adica sa inteleg ca viata de zi cu zi te bati pentru ciocane happy

| Andra0987654321 a răspuns (pentru luxlux2488):

Nu încurca viața mea cu viața ta

| Kufu95 a răspuns (pentru Andra0987654321):

Majoritatea ce mai știți decât bătaie, când o scoate certificat medico-legal să vezi atunci, ce mai spui tu vorbele astea.

| luxlux2488 a răspuns (pentru Andra0987654321):

Pai cum avem cum sa le incurcam, ca eu o dau nu o iau!