Incearca sa uiti de ce s-a intamplat, pana la urma oricine isi apara familia, chiar si prin minciuni. Nu inseamna ca a facut-o intentionat, asta a fost pur si simplu reactia ei pe moment, modul ei de a se apara. Daca tot o consideri o prietena asa de buna, nu trebuie sa o parasesti de la o disputa. Si eu m-am certat de N ori cu cea mai buna prietena a mea, dar tot m-am intors la ea pentru ca ma simt ca ei ii pot spune orice, ca nu ma judeca niciodata, ceea ce cred ca e si in cazul tau. Deci incearca sa o contactezi si sa repari ceea ce s-a intamplat. Daca cu adevarat tine la tine, clar o sa fie de acord sa va impacati. Daca nu, las-o mai moale pentru un moment, si las-o sa se gandeasca la ce vrea. O sa vina inapoi la tine
Sper ca te-am ajutat si iti urez muult succes.
La inceput, ne-ai spus ceva despre tine. Ca i-ai spus prietenei ca...te simti nebuna. Apoi, ai zis cate ceva despre ea, ca e psihopata, schizofrnica si nu stiu mai cum. V-ati potrivit doua nebune. Scuza-mi exprsia, dar e mai bine sa vorbim deschis. Voi doua nu sunteti un cuplu potrivit. E mult mai bine ca fiecare din voi sa isi caute pe altcineva ca prietena, o fata perfect normala. Stii cum e vorba: Cand un orb calauzeste pe un alt orb, cad amandoi in groapa. Poate suna cam dur ce ti-am spus, dar fa-ti curaj si rupe legaturile cu ea.
Daca avea vreo boala crezi ca mai iesea pe afara fara un insotitor? Un parinte sau o ruda?
Sufera de gura prea bogata.
B3HappyN0Worry întreabă:
anonim_4396 întreabă: