Eu votez pentru o discutie deschisa cu el si nu sunt deloc impotriva "curajului" de a spune tu ce simti. Daca iti e teama poti doar sugera, intr-o discutie privata. Mi se pare insa putin demodat sa te intalnesti cu altul sa vezi ce zice si conceptia conform careia daca face ceva -e gelos te iubeste daca nu, nu simte nimic in unele cazuri e eronata, sunt personae cu un mare respect de sine care desi ar simti ceva apoi nu ar mai baga in seama o asa persoana.Prin adolescenta mea, acum 10 secole, m-am prins eu ca unui tip ii place de mine si ca nu spune si am zis sa-l ajut, doar ca el a considerat ca daca i face avansuri unei prietene comune (am crescut toti impreuna) o sa fiu geloasa si am sa recunosc eu. Ei si sincer a fost tocmai invers Desi imi placea, dupa faza asta le-am dorit sa fie fericiti impreuna si nicidecum nu am fost impreuna. Nici ei nu au fost impreuna ca nu-si dorea asta dar nici noi doi.
Cel mai bine e sa te intalnesti cu alt baiat si sa vezi reactia lui. Daca tine la tine, asa vei afla. Succes...
Si eu sunt cam ca prietenul tau dar el nu-ti zice nimic pentru ca nu e sigur daca si tu il placi
asa ca fa tu primul pas si el te va urma
Ar trebui sa iti zica el primul ca NICIO FATA din lumea asta nu i-a zis in fata unui baiat ca ii place (ASA E LEGEA "SUBURBANA", daca intelegi ce vreau sa iti spun)