Daca te referi la diferenta de varsta, nu trebuie sa-ti faci probleme, doar daca sunteti precum Monica si Irinel.
In schimb, daca te intereseaza compatibilitatea dintre zodii, iti recomand acest site:
http://www.mihneafiran.ro/....../index.php
Dai click pe harta sinastriei, asa se numeste.
Dar trebuie sa cunosti ora de nastere cel putin pentru unul dintre voi doi. Daca nu stii ora unuia, il vei trece cu ora 7:00am.
Cred ca esti tentata(si nu esti singura)sa impingi aceasta idee pana la extrem.Problema compatibilitatii, din punct de vedere astrologic, este una adevarata.Dar este foarte greu de inteles, pentru ca trebuie sa ai o foarte buna pregatire in domeniu.Dar sa presupunem ca exista o foarte buna compatibilitate intre parteneri, respectiv intre tine si prietenul tau.Crezi ca veti sta cu mainile-n san si nu veti mai contribui cu nimic in relatia voastra?
Si invers,daca nu exista compatibilitate,dar ti se taie respiratia numai la gandul ca nu-l vei mai vedea,ce faci,renunti la el?
Acum,in ce priveste experientele similare ale altor cupluri,iar mi se pare o idee dusa putin catre extrem, deoarece viata voastra de cuplu, si nu numai, nu va semana niciodata cu cea a celorlalte cupluri.
Cred ca gandesti mult prea mult.Ok, ai avut o dezamagire, sunt de acord, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti privesti viata ca pe o afacere si sa incepi sa faci studiu de piata.Sunt de acord si ca iti este poate teama sa ai o noua relatie, dar imagineaza-ti pentru o clipa cum te-ai simti fara el, si doar in felul asta vei stii ce ai de facut.
Sfatul meu este ca, daca tot s-a ivit o a doua sansa, prinde curaj si infrunta viata!
Iubirea este poate cel mai important lucru din viata noastra!
Mi-a placut foarte mult raspunsul tau, pana la lacrimi... cum sunt eu mai " sensibiloasa " si trec printr-o perioada foarte urata cu " parintii " pentru ca nici nu imi vine sa-i numesc asa. Dar asta e o alta mare problema pe langa inca foarte multe. Nu stiu de ce trebuie sa platesc mult prea multe lucruri. De ce trebuie sa sufar si de ce trebuie sa fie asa nedreapta viata. Si inca sunt la inceput... Da asta e greseala mea, mereu gandesc prea mult, imediat trebuie sa critic sa nu fie nimic bine doar in gandul meu. Mi-as dori foarte mult o relatie cu el in adevaratul sens dar sunt atat de multe lucruri in fata acestei dorinte ale mele incat nu stiu ce o sa fie.
Sora mea e fecioara si gagicasu e scorpion...Au o relatie de 3 ani aproape si e diferenta de 7 ani intre ei doi.Se inteleg de minune si rar se cearta.
Da asa relatii tot sa ai...frumos ca se inteleg. Oamenii sunt foarte diferiti in felul de gandire dar cine stie ce si cum o sa fie si in viata mea.
Da si pot spune ca pe acel baiat nu l-am agreeat deloc ca era un vagabont.Dar nu stiu cum a facut sora mea dar l-a cumintit de tot si nu mai se duce-n cluburi si daca se duce, se duce cu ea.La inceput nu vroiam sa-l primesc eu in casa ca imi era antipatic dar dupa un timp am vazut ca are suflet bun.Ma ajutat pe mine cu multe, cat si pe sora mea...
Sunt invidios pe relatia lor ca n-am avut-o atat de lunga niciodata dar tot raul spre bine
Sincer, unele relatii de genul acesta, tin. Mai ales ca am vazut ca diferenta dintre voi, este de 6 ani. El fiind mai matur (banuiesc), este mai bine pentru o relatie... care ar trebui sa tina. Fecioara si scorpionul...stiu din proprie experienta ca se inteleg, insa scorpionul este pretentios in relatia cu fecioara. Cred ca va merge. Succes!
Nu iti voi face acum un"portret"astrologic al Fecioarei,dar cred ca te inteleg destul de bine,pentru ca si eu am ascendentul in aceasta zodie.
In schimb iti voi spune ca exista un mic pericol,si anume,tu fiind foarte tipicara,intorcand problemele pe toate fetele,poti fi acuzata de lipsa de sentimente,desi sensibilitatea te caracterizeaza si ea la fel de mult.
Sunt constienta ca iti trebuie curaj ca sa intri in aceasta relatie,dar nimeni pe lumea asta nu iti poate garanta nimic, nici de bine, nici de rau.
Parerea mea e ca mintea ti-o poti controla, si daca vei avea parte de un esec, poti spune ca nu ai gandit bine.In schimb,sufletul cu greu il poti controla,iar daca relatia va fi sortita esecului, nu prea ai cum sa dai vina pe suflet.
Exista o vorba din batrani, in care incep sa cred din ce in ce mai mult:"ce ti-e scris, in frunte ti-e pus".Ca atare, nu cred ca oamenii isi pot controla viata suta la suta.Mai ramane ceva unde destinul isi spune cuvantul.
Asa e... " CE TI-E SCRIS, IN FRUNTE TI-E PUS ". Ce o sa fie o sa fie. Cu timpul poate se v-or rezolva toate probleme mele, desii urasc sa spun lucrul asta, pentru ca timpul mereu m-a dezamagit, de data asta doar lucrul asta mi-a ramas sa-l fac. Eu nu am sa fac primul pas pentru ca suntem la inceput cand acum ne cunoastem...step by step. E foarte greu cu iubirea, e foarte greu cand nu ai un suflet langa tine.
Pfuai..de parca de zodii depinde totul. mediul in care a fost crescut, anturajul, educatia..astea conteaza! nu zodiile.