Nu inteleg de ce iti mai pui mintea cu ea las-o sa dovedeasca singura cat de falsa e
Poate ca o persoana invidioasa iti spune asta ca sa iti strice relatia.
Oricum, ignora toata situatia si nu o luat pe fata la intrebari. Ceea ce conteaza este cum se poarta fata de tine.
Multa lume barfeste, uneori chiar fara sa-si dea seama. Chiar si tu faci asta acum. O barfesti pe ea, si nu in fata unei persoane ci in fata unei intregi comunitati.
In situatia dată tu ai parasit-o pe ea iar ea poate s-a simtit prost si si-a aparat imaginea in felul ei. Poate persoana cu care vorbea o sacaia cu intrebari.
Intrebarea e: De ce ai plecat din camera aceea? Pe de o parte spui ca e o fata ok, ca radeti din orice si nu e fals iar pe de alta parte spui ca era o atmosfera naspa. Te contrazici.
Am fost si eu in tabere dar niciodata nu erau alte persoane cunoscute acolo. Toti erau cunostinte proaspete (nu le-as spune straini de vreme ce am fost in tabara cu ei). Asa se intampla in tabere. Iti faci prieteni noi, nu mergi cu prietenii de acasa.
Salut. În primul rand nu o bârfesc absolut deloc.
In al doilea rand, am cerut un sfat.
Nu ai cerut un sfat. Ai cerut parerea noastra. "Ce credeti?"
Eu ti-am spus ce cred.
Cand iti spui nemultumirile despre o alta persoana se numeste barfa. Nu te acuza nimeni pentru asta, Dupa cum spuneam toata lumea o face intr-o masura mai mare sau mai mica.
Sfatul meu e sa o accepti asa cum e si incearca sa o intelegi. Tu cum te-ai fi simtit daca ea s-ar fi mutat din camera si n-ar mai fi vrut sa stea cu tine? Ai fi spus ca iti pare rau dupa ea? Nu. Ai fi spus la fel: ca iti pare bine chiar daca in sufletul tau te simteai "naspa".
Esti sigura ca ai fost informata de o sursa de incredere?
Poate ca ea s-a simtit respinsa cand tu te-ai mutat sau poate ca si ea se simtea naspa din cauza ta, iar mutarea ta a bucurat-o.
In orice caz, daca te intereseaza parerea ei, o poti intreba chiar tu. Ma rog, nu cred ca ti-ar spune ca s-a bucurat ca ai plecat, dar macar vei vedea daca isi schimba atitudinea fata de tine: daca chiar te-a barfit, presupun ca se va rusina cand o vei intreba si, posibil, te va evita pe viitor si nu se va mai simti confortabil in preajma ta.
Nu toate barfele sunt adevarate!
Salutare domnișoaro!
În situația dată nu trebuie să interacționezi cu nimic, deoarece bârfele sau mai bine spus gura lumi nu le-o poți închide! Peste puțin timp totul o sa revină la normal!