La Multi Ani! :d
--->acum sa trecem la "problemuta"deci... daca el s-a despartit de tine inseamna ca probabil nu mai vrea sa aiba contact cu tine dar fiindca numai odata implinesti varsta pe care o implinesti, poate va intelege.Insa daca refuza poate are el alte motive, infine nu ai de ce sa te superi...Baietii care se despart de prietenele lor(din motive nesemnificative ) SUNT NISTE PORCI!
Daca el nu vrea sa mai fiti amici nu va accepta dar daca e de acord va accepta
Eu l-as invita daca as fi in locul tau, pentru ca nu ai nimic de pierdut. Vezi atunci ce zice, ce se intampla, daca vine, daca nu, si atunci o sa vezi cu adevarat daca vrea sa ramaneti prieteni. Asa nu o sa afli niciodata daca tot te intrebi pe tine insati " oare vrea sa ramanem prieteni? ".
Sper ca ti-am fost de ajutor si iti urez de pe acum un calduros la multi ani si sa ai o aniversare fericita alaturi de cei dragi! :*
Iti urez la multi multi ani si sanatate!
eu as zice sa nu il initi!
daca el nu are curajul sa vorbeasca cu tine nu ar trebui sa o faci prima ...ma intelegi!?
te pup pa si inca o data la multi ani!
imi dai o funda de ziua ta plss?
Parerea mea este sa il inviti macar ai o sansa sa te impaci cu el, ca daca tu nu l-ai invita el s-ar supara parca si mai tare pe tine...
Parerea mea!
Funda?
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el inainte, sa-l intrebi daca ar fi de acord sa ramaneti prieteni in urma celor intamplate.
Daca va accepta propunerea ta poti sa-l intrebi daca vrea sa vina la ziua ta
Daca stii sigur ca nu-l mai placi, si invers, in caz ca ar putea reveni sentimentele daca interactionati unul cu altul, atunci poti sa-l inviti...
Good luck
Parerea mea este sa il suni si sa-l inviti. Daca nu vrea sa vina treaba lui, tu ai facut gestul de al invita. Daca nu il suni o sa creda altceva despre tine.Eu zic sa incerci!
1) La multi ani!:*
2) Mai intai ia legatura cu el si vezi daca vrea sa fiti amici/prieteni, si dupa sa ii propui sa vina la petrecerea de ziua ta.
:*