| Sunn a întrebat:

Hello! Intrebarea mea este penibila, imi dau seama de asta, dar am nevoie sa ma descarc, sa scap de amalgamul din sufletul meu. Imi place rau de un tip, rau de tot laughing. Suntem in aceeasi scoala, nu ne vorbim, doar ne salutam pe hol si asta cam rar, pentru ca ori nu am curaj sa ma uit la el, ori el isi fereste privirea de mine. Adica ma vede, pentru ca ii surpind privirea, insa si-o retrage imediat ca si cum se sperie, sau habar n-am si se face ca nu ma vede. Numai atunci cand se intampla sa ne intalnim brusc si sa ne uitam ca lumea unul la altul, ma saluta laughing. In ultimele zile am vazut ca m-a salutat pentru ca a vrut, adica nu s-a mai ferit laughing. Ne cunoastem din vara, la tenis, timp de doua saptamani ma duceam zi de zi in parc sa jucam tenis, eu necunoscand pe nimeni iar el fiind cu gasca lui de tovarasi. Atunci am vorbit ceva, dar nu mult, primele zile dadea semne ca si cum l-ar interesa persoana mea, pentru ca era singurul care imi adresa intrebari si il intreba pe un prieten de al sau cand vin urmatoarea zi la meci, dar asra a durat 2-3 zile, apoi timiditatea si inhibarea mea au cam pus capat. Abia daca puteam deschide gura sa spun ceva in prezenta lui. Mda, e clar o nebunie straight face

4 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Pare ca se intereseaza de tine daca intreba de tine.Acum e randul tau sa faci ceva. Dupa ce-l saluti poti sa-l intrebi ceva sau sa-i spui ceva.Nu ai ce pierde.

| hummmer a răspuns:

Îhî.Cu ce te putem ajuta?

| tombraiderunderworld a răspuns:

3 cuvinte : Baga-te pe interes laughing

| RiRikk a răspuns:

Pai...intreaba-l si tu ceva! Nu-l lasa pe el sa faca tot timpul primul pas. Roaga-l sa te ajute cu ceva sau sa te conduca pana acasa. Daca astepti sa iti spuna el ceva o sa ramai cu ochii in soare si poate nici nu o sa te mai salute. Faptul ca te saluta iti spune oarecum ca te simpatizeaza. Deci, curaj ca nu cred ca musca! laughing Bafta.