1: E cam mare.
2: Baieti tot timpu se uita dupa fete deci da.
3:Nu il mai baga in seama, fa-ti alt prieten de varsta ta de incredere
Succes!
Nu varsta este o problema, este modul in care priveste el lucrurile. Baietii ( majoritatea, sunt si exceptii) au impresia la 17 ani ca sunt buricul pamantului, deci... mereu o sa tinda la relatii cu fete mari, ca doar ei sunt "macho". ce naiba?! Si chiar daca iti arunca cumva vreo. "farama de atentie", si vine cu propuneri. sa nu i le accepti doar pentru ca te baga in seama. ai 14 ani baietii sunt multi. Cerceteaza terenul, cunoaste-l macar putin. vezi ce vrea. daca e cu mistocareli si cu vrajeli. fugi
1) un pic cam mare varsta dintre voi...dar nu te descuraja, mereu.
2) exista sanse ca un baiat sa se uite la o fata ca tine, doar daca nu e vreun nesimtit care isi bate joc de fete si le frange inima.
3) uneori nu poti sa uiti de un baiat daca il iubesti. insa trebuie sa faci in felul urmator: gasesti cat mai multe defecte la el, o sa te ajute. faptul ca vrei sa il uiti te ajuta foarte mult pentru ca la un moment dat ai sa te plictisesti sa te mai gandesti la el.
1. Depinde de felul lui de a fi. Daca este mai jucaus, gen nu a uitat de copilarie, daca este serios si se gandeste numai la s`x. Dar trebuie sa-ti faci tupeu sa'l cunosti.
2.Da. Incepand de acum nu numai cei de 17 ani se vor uita la tine si cei de 19, 20. E normal pentru ca ei vor ceva nou. Il poti atrage prin felul tau de a fi, de a arata, de a'l ajuta.
3.Nu poti poruncii inimii nu? Se poate sa te fi indragostit la prima vedere. E posibil dar nu de durata. Iti poti spune in minte ca nu-l cunosti, nu stii cum e, in ce fel gandeste sau poti din nou cum am zis sa-ti faci curaj si sa-l cunosti prin prieteni comuni sau ceva.
Hello si tie.
1) Eu cred ca va potriviti, fiindca nu conteaza varsta, conteaza cat de mult te iubeste el dar si tu.
2) Cred ca da. Am un unchi care are sotia mai mare decat el cu 11 ani si ei se iubesc foarte mult
3) Pai ai doua variante sa il alegi :
1. Ori incerci sa il scoti din minte pentru toata viata
2. Te impaci cu el
Funda?
Nu am fost niciodata cu el.Pur si simplu eu il plac pe el dar el abia daca imi stie numele.
1. O diferenta foarte mare de varsta nu este, adica sunt doar 3 ani, nu e ca si cum ar fi o viata de om.
2. Este foarte posibil. Daca dragosteeste adevarata diferenta de varsta nu conteaza.
3. Si eu trec c-am prin aceeasi situatie, adica eu am 14 si baiatul de care imi place are 17, dar la mine cu el de e putin mai complicat deoarece baiatul de care imi place e din alt oras si nu l-am mai vazut sau tinut legatura cu el de 8 luni si tot nu il pot uita. Sfatul meu e sa nu te mai gandesti non stop la el, adica iesi si tu cu prietenele sau cu gasca si incearca sa te mai gandesti si la alt ceva.