Infipt aka "prins" - m-am exprimat complet eronat. No sex since... early 2019, cred. Sper 2018.
Chestia despre care vorbesti nu se numeste dragoste, ci prestări servicii sentimentale pana intervin alti factori care produc modificari. Dragostea adevarata si pură nu are sfarsit, restul e doar indragosteala si prosteala efemere sau sentimente confundabile cu iubirea.
Stie ca nu are rost un act semnat, oricand puteti divorta de aia e mai bine sa ramaneti asa in relatie fara nunta
Cu dumniedzau. Eu ma iubesc pe mine. :X P.S. Joke aside... e o poveste prea cretina ca sa intru mai in detaliu in ea. Suficient sa zic ca nu lipsa de sex m-a deranjat cit ma deranjeaza mid-life crisisu' in care sunt pe la mijloc. E pur si simplu o stare mentala care ma toaca. No... prea mult de povestit. Daca vrei sa te simti mai putin mizerabil - functioneaza uneori cand discuti cu unii care o duc mai putin mizerabil ca tine - putem povesti la un telefon asta intr-o zi cu soare. Sau fara. Tocmai am dat un mic reboot si ma fortez sa ies minim de doua ori pe zi cate o ora si ceva la power-walking. Timp in care de obicei gasesc pe cineva cu care sa mai povestesc la telefon.
"Dragostea adevarata si pură nu are sfarsit, restul e doar indragosteala si prosteala efemere sau sentimente confundabile cu iubirea." Bullshit, mintiti-va in continuare cu asta...
Sincer, nu am inteles prea multe. Am impresia ca te învârti pe lângă subiect, problema, în loc să pui punctul pe i. Cu toate astea, tristă poveste
? fieeee, ai dreptate. Dar imi plac minciunelele mele, sunt drăgălase.
De curiozitate, ce varsta ai? Nu e ok sa traiesti doar din vise
Citind din nou, abia daca am inteles si eu. Sint foarte criptic uneori. Posibil sa reformulez miine. Partea cea mai trista a povestii nu am chef sa o scriu aici, oricum.
Deci..."vorba lunga, saracia omului" sau "boala lunga, moarte sigura". Daca sunteti de cateva luni impreuna, nu te astepta sa vrea prea multe. Daca aveti insa, ani in spatele relatiei si el te trateaza asa, poate ar trebui sa tw gandesti si la alt drum, fara el.
Pai cred ca asta trebuia sa vina și de la el caci pentru o căsătorie e nevoie de doi. Eu spun din perspectiva mea căci nu mi ar plăcea ca partenerul sa mi forțeze mana. Concluzia este totuși ca el nu vrea sa se grăbească dar sfatul meu e sa nu îl presezi poate nu merge asa, poate vei găsi alta modalitate sa l faci pe el sa și dorească asta nu sa sune a obligație.