| adya_7774 a întrebat:

Hello! Ma cheama Andreea si am 11 ani.Imi place de un baiat numit Denis si el stie de ceva vreme ca il plac.Sora mea este pritena cu verisoara lui si mi-a spus acum vreo luna ca este interesat de mine. O colega imi spune ca-l placE si ea.Si mia mai spus ca se da la ea SI ca-i spune pe mess "iubi, draga, frumoaso"si ca se uita numai la ea si ca o apara. Dar tot sora mea a pus-o pe versoara lui Denis sa-l intrebe daca o place pe aceasta colega si a zis ca nu.Eu am mintito ca am un iubit din buzau si nutiu ce sa fac acum "sa mai continui minciuna sau sa-i spun adevaru"? Imi ziceti voi ce sa fac legat si cu minciuna si ce sa fac sa-l aproti de mine? Daca da ma multumesc!

Răspuns Câştigător
| ooLadyMoo a răspuns:

Parerea mea este ca daca iti place cu adevarat de acel baiat, ar trebui sa-i spui adevarul si sa vezi ce se va intampla in continuare! happy

3 răspunsuri:
| Ghost a răspuns:

No comment

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Pai nu mai mintii. zi ca ai facut o glumita. apoi fate frumoase si poate Denis o sa se dea la tine. sau poate el te place si pe tine si pe colega ta dar poate el nu vrea sa stii tu ca o place si pe colega ta. ar trebui sa vorbiti toti trei. Doar ca esti cam micuta pentru relatii. :d. mai asteapta 3 ani si dupa aia poti avea. sau poti sa incepi daca vrei. papa

| dErEkk a răspuns:

Ce chestie din buzau is si eu da nu cred ca va intereseazabig grin