| AngieSutru a întrebat:

Hello. O sa va zic o povestioara mica si o sa incerc sa o scurtez ca sa nu lungesc si poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi. Este un baiat arab la mine in cartier, stam pe strazi diferite si pana acum o luna nu aveam deloc treaba cu el pana cand l-am gasit pe Instagram si acolo am inceput sa vorbim si chestii. Ideea este ca lui ii place de mine, adica cel putin asta se observa, mereu ma invita sa iesim, dar eu de fiecare data refuzam din cauza unei temeri asa, iar el se supara. Iar cand ne mai vedem pe strada intamplator e mereu mai rușinat, imi da mesaje mai mereu, chestii de genul. Chestia aici ar fi ca el este si cu cativa ani mai mare decat mine, iar peste cateva zile as vrea sa ies cu el, ideea este ca la început aveam o teama fiindca este arab si chestii de genul. Intrebarea mea este : cum credeti ca ar trebui sa ma comport? Ce sa vorbim? Cum sa reactionez. As avea nevoie de sfaturi.

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sau mai plans cateva de arabi ca le amenintau cu moartea pentru ca aveau mai multe femei si nu le convenea la cele care se plangeau

| SilentRain a răspuns:

Aoleu maica, dar altul nu ai găsit și tu, astea umbla cu 7 neveste după iei și cu cămașa blindata de bombe

Mno daca ție îți place, ce mai contează
Poarta te natural, vorbiți despre ce te pasionează muzica, filme etc
Eu zic sa reacționeze normal și să nu intri in panica (doar daca auzi un ticăit, adunci fugi )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti plac astia "mai circumcisi" sa inteleg laughing)

| Emazio a răspuns (pentru anonim_4396):

Si mai curați la penis

| anonim_4396 a răspuns (pentru Emazio):

Daca cineva e circumcis, nu il face mai curat.
Daca faci dus o data la 4 zile, tot o sa puti.

| Emazio a răspuns (pentru anonim_4396):

Vorbesti in cunoștință de cauza sau ai citit despre beneficiile circumciziei inainte sa spui ceva gresit?

| Țoglă a răspuns:

Comportă-te ca înainte de el. O să găsiți subiecte de givan pe moment.

| TristanTzara a răspuns:

Comportă-te normal, că e arab nu are nicio treabă. Nu avea și tu prejudecăți, tratează-l ca pe orice alt băiat de care ți-ar place.

| Emazio a răspuns (pentru TristanTzara):

Ma gandesc ce prejudecăți au și străinii din vest legat de români, ca sunt leproși, hoți, sau inapți mintal...

| TristanTzara a răspuns (pentru Emazio):

Da din păcate peste tot sunt prejudecăți. Foarte frumos mi se pare discursul lui Shylock din The merchant of Venice (deși nu era intenționat drept asta).

| Emazio a răspuns:

Si tu esti româncă (banuiesc) el cum ar trebui sa se comporte cu tine. Ce urasc cultura asta romaneasca xenofoba care învață copii numai cacaturi.

E un om normal ca si ceilalți, presupun ca ai idee cum sa te comporți cu oamenii. Si daca e arab ce, si daca e musulman ce? Poti sa te si căsătorești cu el si sa îți păstrezi religia daca esti o persoana religioasă.
Deși arabii sunt singurii care au multe neveste (care sunt maxim 4 nu cum spune ala xenofob 7) nu inseamna ca practica asta. Musulamanii din Romania si din restul lumii au o singură nevastă.

Eu cred ca este o experiență misto ce merita încercată. Si nu sunt arab sau negru sau tigan sau mai stiu eu ce o sa le treaca prin cap celor care o să citească.
Banuiesc ca ești tânără dupa intrebare, este ok, intreaba si fi curioasă.

| AngieSutru explică (pentru Emazio):

Si eu tot la chestia ca ar trebui incercata, ideea e ca eu nu am nimic, dar absolut nimic cu religia lor sau cu musulmanii, din contra, imi plac chiar foarte foarte mult. Iar chestia legata de neveste pe care ai spus-o este adevarata, adica, in blocul in care sta el sunt numai familii de arabi, este bloc plin doar cu arabi, iar toti au cate o singura nevasta si este de apreciat ca majoritatea barbatilor nu obliga femeile sa poarte acele voaluri in cap si este de mentionat ca femeile sunt romance.

| Emazio a răspuns (pentru AngieSutru):

Hijab este alegerea femeii deși religia o cere, la fel si la creștini! In biblie scrie ca trebuie să purtați hijab = batic

| Emazio a răspuns:

Poti sa il intrebi despre cultura ca ești interesata pentru ca banuiesc ca esti, desi daca e nascut aici si are mama romanca nu stiu cate poate sa iti spuna despre arabia, fiind la fel de roman ca oricare roman de pe strada.

| AngieSutru explică (pentru Emazio):

Nu este nascut in Romania, este de putin timp venit aici, iar ambii lui parinti sunt de religie musulmana