| corinacristina28 a întrebat:

Hello people! Am avut o relatie de 2 ani, cu bune si cu rele, terminata in august anul trecut. De atunci am ramas oarecum prieteni, socializam aproape zilnic, ne vizitam, ieseam, dar incercam totusi sa ne adaptam statutului de prieteni! In ultimele 4 weekenduri am dormit impreuna, cand la el, cand la mine si ne-am inteles super! Vinerea trecuta ma trezesc seara cu un sms de la el in care ma invita (din proprie initiativa) sa dorm la el in weeend. Am acceptat, insa nu trebuia sa o fac. De ce? Pt ca pe fondul unor probleme in familie, ex-ul meu s-a imbatat, intr-un mod in care nu l-am mai vazut pana acum si a inceput sa aiba o atitudine jignitoare la adresa mea si a mamei sale. Nu s-a manifestat violent fizic, doar asculta muzica, bea si se conversa online cu o tipa! Pe mine aceasta situatie m-a deranjat, m-a chemat la el ca sa ce? Ca sa il vad band si chatuind cu alta? De nervi, i-am deconectat wirelessul si din aceasta cauza m-a dat afara din casa la 1 noaptea! Eu am plecat, insa m-a chemat inapoi cand ajunsesem aproape de casa mea, iar eu, ca o proasta, m-am intors! Spiritele s-au linistit dupa ce m-am intors si intr-un final am adormit imbratisati!
Numai ca de atunci e suparat pe mine (pentru ca i-am deconectat netul), pe mama lui (pentru ca l-a certat pentru scandal) si isi varsa nervii pe mine ignorandu-ma! Acum 2 seri mi-a spus ca sunt frumoasa si speciala, ca tine la mine, dar ca cel mai bine e sa incheiem orice fel de legatura pentru ca nu ne potrivim, si ca daca mai vreau vreo legatura cu el trebuie sa dau voie sa vorbeasca cu tatal meu! iar de 2 zile nu imi mai raspunde la telefon sau sms-uri.
Iar eu, evident, sufar! El e zodia Fecioara, e un tip recere, rational si calculat...stiu ca tine la mine, dar nicio data nu a aratat!
Si nu stiu ce sa fac: sa pun punct definitiv, chiar daca mai sunt sentimente la mijloc, sau sa apelez la ajutorul tatatlui meu?

8 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

Si daca e Fecioara, ce? Ca nu am inteles...hee hee
Tu stii ce e mai bine pentru tine, nu tatal tau. Bine, el poate sa-ti dea sfaturi, sa te asculte, sa te indrume. Dar decizia este a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand fii sincera tu cu tine. Ia o pauza(mergi undeva pentru cateva zile doar tu, fara tel de la el, sms, net etc)de la aceasta "relatie" amicala. Vezi ce simti cu adevarat pentru el.
Daca nu cumva ceea ce crezi ca e iubire sa nu fie doar o urma de atasament de ideea de a avea pe cineva langa tine, de a fi iubita, de a te agata de amintiri iar tu in realitate nici sa nu-l iubesti macar.
Vezi ce anume va mai leaga inca.
Iar modul lui de a te trata spune multe, imortant este cum le vezi tu si ce opinie ai despre comportamentul tau la adresa lui.
Toate cele bune.

| Hαppiηеss a răspuns:

In cazul vostru este totul sau nimic.
Adica ori aveti o relatie in adevaratul sens al cuvantului ori rupeti orice fel de legatura dar lasati loc de "bunaziua".
E aiurea sa aveti activitati impreuna sa va purtati ca un cuplu dar cu toate astea considerati ca nu aveti o relatie.
Va faceti mai mult rau decat bine.
Provoaca-l la o discutie si ajungeti la un punct comun, este necesar sa va puneti amundoi ordine in viata.

| lucifer12345678 a răspuns:

Ce treaba are tatal tau?
tu stii mai bine ce trebuie facut
era frumos sa ramane-ti prieteni dupa o relatie esuata(asa este civilizat)
dar se pare ca mai ai sentimente pentru el
inainte de a face un pas gresit asigurate ca si el are acelea-si sentimente fata de tine
nu cumva sa-si bata joc de tine

| LOkk12 a răspuns:

De ce sa apelezi la ajutorul tatalui tau? ca nu am inteles asta.

| corinacristina28 explică (pentru LOkk12):

Ex-ul meu sustine ca daca sta de vorba cu tata si ii spune tatalui meu tot ce a fost bun si rau in relatia noastra, atunci va vorbi din nou cu mine si ne vom impaca!

| Trolli a răspuns (pentru corinacristina28):

Da' de ce nu-ti zice tie? Ciudata situatie...

| LOkk12 a răspuns (pentru corinacristina28):

Hmmm ciudata situatie happy Nici nu stiu ce as putea sa-ti zic...Problemele se rezolva in cuplu, nu cu taticu si mamica.Gandeste bine si ia o decizie corecta.Numai bine.