Si daca e Fecioara, ce? Ca nu am inteles...
Tu stii ce e mai bine pentru tine, nu tatal tau. Bine, el poate sa-ti dea sfaturi, sa te asculte, sa te indrume. Dar decizia este a ta.
In primul rand fii sincera tu cu tine. Ia o pauza(mergi undeva pentru cateva zile doar tu, fara tel de la el, sms, net etc)de la aceasta "relatie" amicala. Vezi ce simti cu adevarat pentru el.
Daca nu cumva ceea ce crezi ca e iubire sa nu fie doar o urma de atasament de ideea de a avea pe cineva langa tine, de a fi iubita, de a te agata de amintiri iar tu in realitate nici sa nu-l iubesti macar.
Vezi ce anume va mai leaga inca.
Iar modul lui de a te trata spune multe, imortant este cum le vezi tu si ce opinie ai despre comportamentul tau la adresa lui.
Toate cele bune.
In cazul vostru este totul sau nimic.
Adica ori aveti o relatie in adevaratul sens al cuvantului ori rupeti orice fel de legatura dar lasati loc de "bunaziua".
E aiurea sa aveti activitati impreuna sa va purtati ca un cuplu dar cu toate astea considerati ca nu aveti o relatie.
Va faceti mai mult rau decat bine.
Provoaca-l la o discutie si ajungeti la un punct comun, este necesar sa va puneti amundoi ordine in viata.
Ce treaba are tatal tau?
tu stii mai bine ce trebuie facut
era frumos sa ramane-ti prieteni dupa o relatie esuata(asa este civilizat)
dar se pare ca mai ai sentimente pentru el
inainte de a face un pas gresit asigurate ca si el are acelea-si sentimente fata de tine
nu cumva sa-si bata joc de tine
Ex-ul meu sustine ca daca sta de vorba cu tata si ii spune tatalui meu tot ce a fost bun si rau in relatia noastra, atunci va vorbi din nou cu mine si ne vom impaca!
Da' de ce nu-ti zice tie? Ciudata situatie...
Hmmm ciudata situatie Nici nu stiu ce as putea sa-ti zic...Problemele se rezolva in cuplu, nu cu taticu si mamica.Gandeste bine si ia o decizie corecta.Numai bine.